Medialle

Hyvä median edustaja

Mukavaa, kun kiinnostuit partiolaisten adventtikalenterikampanjasta!

Kuvamateriaalia voit vapaasti hyödyntää omassa mediassasi. Mikäli kaipaat vielä lisätietoa tai muuta materiaalia, ota toki meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Median edustajia palvelee Suomen Partiolaisten tiedottaja Elina Kamppari,
etunimi.sukunimi@partio.fi, p. 044 2700609.

Painolaatuinen piirroskuva kalenterista

adventtikalenteri2016-NooraKatto
Lataa kuva.

Painolaatuinen valokuva kalenterista

partiolaisten_adventtikalenteri2017_valokuva_naytto

Lataa kuva


Partiolaisten perinteinen adventtikalenteri on siivittänyt joulun odotusta monissa kodeissa jo vuodesta 1947.  Adventtikalenteri on ainutlaatuinen, sillä sen luukuista aukeaa aina ajankohtaan liittyvät perinteiset joulusymbolit. Tänä vuonna ensimmäinen luukku avataan jo 27.11. Adventtikalenterien myyntiaika on 15.10.–5.12.

Partio on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja.

Vapaaehtoisemme antavat vuosittain yli 3 miljoonaa tuntia aikaansa lasten ja nuorten partioharrastamisen mahdollistamiseksi. Tämä vastaa yli 1800 nuorisotyöntekijän työpanosta.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka avulla maailmasta voi tehdä paremman paikan. Lähde mukaan seikkailuun osoitteessa partio.fi/liity

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter