Försäljningen av scouternas adventskalendrar drar igång igen i oktober

Vill du understöda hobbyverksamhet för barn? Nu finns våra immateriella gåvor till salu! Ge en immateriell julgåva som möjliggör hobbyverksamhet för ett mindre bemedlat barn.

Scouternas adventskalender

Intäkterna från adventskalenderförsäljningen används i sin helhet för scoutverksamhet. Den största andelen går till den lokala scoutkåren som säljer kalendern. Du kan stöta på yngre och äldre kalenderförsäljare på gatan, i köpcenter och på olika evenemang!

Scoutkårerna använder intäkterna från adventskalenderförsäljningen till att köpa utrustning, för att betala lägeravgifter eller för att renovera kårlokalen eller kårbåten.

Köp kalendern på webben

Du kan köpa adventskalendern i vår webbshop. Även i webbshoppen kan du välja den scoutkår som du vill rikta ditt understöd till.

Köp en kalender av en scout

Om du vill köpa en adventskalender direkt av en scout, hittar du försäljare närmast dig i försäljarlistan. Nya försäljningsplatser uppdateras kontinuerligt.

Ett köp understöder den lokala scoutverksamheten

Genom att köpa scouternas adventskalender stöder du barn och ungdomar på din ort. Försäljningsintäkterna går i sin helhet till scoutverksamheten och den största andelen får de lokala scoutkårerna.

Läger och resor

Med hjälp av kalenderintäkterna kan kårerna och distrikten erbjuda lägererfarenhet till ett skäligt pris.

Inköp av utrustning

Med hjälp av intäkterna från adventskalenderförsäljningen kan kårerna införskaffa utrustning t.ex. tält eller kamin.

Kårlokalen

Med hjälp av adventskalenderintäkterna kan kåren t.ex. renovera kårlokalen för att uppfylla medlemmarnas behov.

Läs mer

Dela sidan: