Yrityksille

Erilainen yrityslahja

Partiolaisten adventtikalenteri on ollut tärkeä osa suomalaisten joulun odotusta jo 70 vuoden ajan. Muistaisitteko tekin tänä vuonna asiakkaitanne tai henkilökuntaanne lahjalla, johon palataan joulukuussa lähes joka päivä?

Antamalla adventtikalenterin joululahjaksi tuette lähialueenne nuorisotyötä. Kalenterin myyntituotot käytetään lyhentämättöminä harrastamisen tukemiseen. Suurimman osan tuotoista saa aina paikallinen partiotoiminta. Myynnistä saatuja tuottoja käytetään esimerkiksi partiovarusteiden hankkimiseen, leirimaksujen alentamiseen ja lippukunnan kokoontumispaikan kunnostamiseen. Lisää tietoa myyntituottojen käyttökohteista löydät täältä.

Partioharrastus on avointa kaikille taustaan, kieleen, uskontoon tai taloudelliseen tilanteeseen katsomatta. Partiotoimintaa on Hangosta Nuorgamiin noin 700 lippukunnassa, joiden arkea pyöritetään vapaaehtoisten nuorten ja aikuisten voimin. Vuosittain toimintaan osallistuu noin 65 000 pientä ja isoa partiolaista.

Kalenterit voit tilata verkkokaupasta (15.10. alkaen) tai Suomen Partiolaisten yhteyskoordinaattorilta Laura Maliselta. Laura vastaa mielellään kaikkiin kalenteria tai tilausprosessia koskeviin kysymyksiinne.

Kalenterin hinta: 7 € (alv. 0%) + toimituskulut.

Laura Malinen
laura.malinen@partio.fi
044 550 7001

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter