6.10.2017

Yrityksille

Erilainen yrityslahja

Muistaisitteko tänä vuonna asiakkaitanne tai henkilökuntaanne merkityksellisellä lahjalla, johon palataan joulukuussa lähes joka päivä?

Antamalla adventtikalenterin joululahjaksi tuette lähialueenne nuorisotyötä. Kalenterin myyntituotot käytetään lyhentämättöminä harrastamisen tukemiseen. Suurimman osan tuotoista saa aina paikallinen partiotoiminta. Myynnistä saatuja tuottoja käytetään esimerkiksi partiovarusteiden hankkimiseen, leirimaksujen alentamiseen ja lippukunnan kokoontumispaikan kunnostamiseen.

Partioharrastus on avointa kaikille taustaan, kieleen, uskontoon tai taloudelliseen tilanteeseen katsomatta. Partiotoimintaa on Hangosta Nuorgamiin noin 700 lippukunnassa, joiden arkea pyöritetään vapaaehtoisten nuorten ja aikuisten voimin. Vuosittain toimintaan osallistuu noin 65 000 pientä ja isoa partiolaista.

Partiotytöt toivat kalenteriperinteen maahamme Ruotsista vuonna 1947 ja partiolaisten adventtikalenteri onkin ollut tärkeä osa suomalaisten joulun odotusta jo peräti 70 vuoden ajan!

Tilaa kalentereita

Adventtikalenterit voit tilata verkkokaupasta (15.10.2018 alkaen) tai Suomen Partiolaisilta: adventtikalenteri@partio.fi. Vastaamme myös mielellään kaikkiin kalenteria tai tilausprosessia koskeviin kysymyksiinne.

Kalenterin hinta vuonna 2018: 7 € (alv. 0%) + toimituskulut.

  • Lisää tietoa kalentereista saatujen myyntituottojen käytöstä löydät täältä.
  • Lisää tietoa partiosta löydät sivulta partio.fi
  • #partioscout #adventtikalenteri