Medialle

Hyvä median edustaja,

Mukavaa, kun kiinnostuit partiolaisten adventtikalenterista!

Partiotytöt toivat kalenteriperinteen maahamme Ruotsista vuonna 1947 ja partiolaisten adventtikalenteri onkin ollut tärkeä osa suomalaisten joulun odotusta jo peräti 70 vuoden ajan!

Adventtikalenterin kuvittajat ovat olleet kautta aikain oman aikansa tunnettuja kuvittajia. Kalenterin on kuvittanut muun muassa Ulla von Wendt, Camilla Mickwitz, Virpi Pekkala ja Timo Kästämä. Tämän vuoden kalenteri on Elina Warstan käsialaa. Tutustu kaikkiin kuvittajiin ja kalenterikuvituksiin täällä.

Isot ja pienet partiolaiset myyvät kalentereita kaduilla, ostoskeskuksissa, erilaisissa tapahtumissa ja jopa omalla kotiovellasi 15.10.- 5.12.2017. Kalenterin voi ostaa myös netistä: adventtikalenteri.fi/osta.

Kuvamateriaalia voit vapaasti hyödyntää omassa mediassasi. Mikäli kaipaat vielä lisätietoa tai muuta materiaalia, ota toki meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Median edustajia palvelee Suomen Partiolaisten markkinointisuunnittelija Jenni Lahtinen,
etunimi.sukunimi@partio.fi, p. 040 5602 977.

Painolaatuinen piirroskuva kalenterista


Lataa kuva.

Partiolaisten perinteinen adventtikalenteri on siivittänyt joulun odotusta monissa kodeissa jo 70 vuoden ajan. Adventtikalenterien myyntiaika on 15.10.–5.12.

Partio on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja.

Vapaaehtoisemme antavat vuosittain yli 3 miljoonaa tuntia aikaansa lasten ja nuorten partioharrastamisen mahdollistamiseksi. Tämä vastaa yli 1800 nuorisotyöntekijän työpanosta.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka avulla maailmasta voi tehdä paremman paikan. Lähde mukaan seikkailuun osoitteessa partio.fi/liity

Share on FacebookTweet about this on Twitter