Medialle

Partiolaisten adventtikalenteri 2021: tietoa medialle

Partiolaisten adventtikalenteri on ollut tärkeä osa suomalaisten joulun odotusta jo peräti 74 vuoden ajan! Partiotytöt toivat kalenteriperinteen maahamme Ruotsista vuonna 1947. Tänä jouluna mukana on myös jatko-osina julkaistava kuunneltava joulutarina.

Partiolaisten vuotuinen adventtikalenterimyynti on vuoden tärkein varainhankinnan kampanja. Adventtikalenterimyynnin tuotoilla partiolaiset voivat esimerkiksi hankkia retkeilytarvikkeita leireilleen ja vaelluksilleen, alentaa leirimaksuja tai kunnostaa kokoontumispaikkaansa. Myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoiminnan hyväksi. Suurin osa myynnin tuotoista (74%) ohjataan lyhentämättömänä partion paikallisyhdistyksille, eli lippukunnille, ja alueellisille partiopiireille.

Kampanjalla on myös kasvatuksellinen tarkoitus: kalenterimyynnin yhteydessä lapset ja nuoret oppivat uusien ihmisten ja yhteisen hyvän eteen toimimisesta sekä kaupankäynnistä ja taloudesta.

Vuoden 2021 kampanjassa tullaan kiinnittämään erityistä huomiota myyjien ja asiakkaiden turvallisuuteen. Etsimme uudenlaisia tapoja toteuttaa myyntiä, jotta kampanja pystytään toteuttamaan mahdollisimman normaalisti yhä epävarmasta koronatilanteesta huolimatta.

Adventtikalenterin kuvittajat ovat olleet kautta aikain oman aikansa tunnettuja kuvittajia. Kalenterin on kuvittanut muun muassa Ulla von Wendt, Camilla Mickwitz, Virpi Pekkala ja Timo Kästämä. Vuoden 2021 kalenteri on Christel Rönnsin käsialaa. Tutustu kuvittajiin ja kalenterikuvituksiin täällä.

Kalenterin myyntiaika vuonna 2021 on 15.10.-5.12.

Median yhteydenotot: viestinta@partio.fi.

Valokuvia partiolaisten adventtikalenterista median käyttöön

#adventtikalenteri #partioscout #partiolaistenadventtikalenter

Partiolaisten adventtikalenteri 2021

Kalenterifakta

Ota yhteyttä!

Mikäli kaipaat vielä lisätietoa tai materiaalia, ota toki meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Tutustu kuvapankkiin

Kuva vuoden 2021 adventtikalenterista median käyttöön löytyy oheisen linkin takaa.

Partio on ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä

Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja.

Vapaaehtoisemme antavat vuosittain yli 3 miljoonaa tuntia aikaansa lasten ja nuorten partioharrastamisen mahdollistamiseksi. Tämä vastaa yli 1800 nuorisotyöntekijän työpanosta.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka avulla maailmasta voi tehdä paremman paikan.

Jaa sivu: