Adventtikalenteri yrityslahjana

Adventtikalenteri yrityksen viestillä

Perinteinen partiolaisten adventtikalenteri on nyt saatavilla myös personoituna yrityslahjana! Kalenteritervehdys on lämmin tapa kiittää kuluneesta vuodesta ja samalla tehdä hyvää tukemalla paikallista nuorisotoimintaa.

Adventtikalenteri sopii mainiosti esimerkiksi joulutervehdykseksi yhteistyökumppaneillenne tai henkilökunnallenne. Kalenteri toimitetaan yrityksenne logolla varustetun C4-kirjekuoren sisään pakattuna yhdessä oman saatteenne kanssa.

Personoitu adventtikalenteri yrityksen logolla:

  • Saatteen painatus: kaksipuoleinen, värillinen A4. Asiakkaan toimittama tulostusvalmis tiedosto
  • C4-kuoren painatus yrityksen logolla
  • Kuoritus: saate + kalenteri + tarra. Valmiiden tuotteiden pakkaus laatikkoon.
  • Toimitus vastaanottajalle erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti

Hinnasto

Adventtikalenterin hinta on 10 € / kpl ja personointipalvelun aloitusmaksu 25 €. Oheisessa taulukossa on esitettynä yritystervehdyksen tuotantohinnat, jotka lisätään kalenterin hintaan. Hinnat sisältävät normaalit painovalmistelutyöt sekä aineiston vähäistä muokkausta ja korjailua. Toimitusaika noin 2 viikkoa, toimituskuluista sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Kysy myös postituspalvelua! Hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa.

  • Alle 50 kpl: 2 € / kpl
  • Yli 50 kpl: 1,50 € / kpl
  • Yli 100 kpl: erillinen tarjoushinta!

Teemme jatkuvasti määrätietoista työtä harrastusmaksujen pitämiseksi alhaisina, jotta viikoittainen toiminta, retket ja leirit olisivat kaikkien ulottuvissa myös jatkossa. Ostamalla adventtikalenterin olette mukana mahdollistamassa jokaiselle lapselle ja nuorelle kehittävää viikoittaista toimintaa, elinikäisiä ystävyyssuhteita ja onnistumisen kokemuksia. Kalenterimyynnin tuotosta 74 % ohjataan paikallisen ja alueellisen toiminnan tueksi.

Partiolaisten adventtikalenteri on tuonut joulun tunnelmaa suomalaisiin koteihin jo vuodesta 1947 lähtien.

Tilaukset ja lisätiedot

Iina Leppäaho
Varainhankinnan asiantuntija
050 5419 236
iina.leppaaho@partio.fi
Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry

Jaa sivu: