Adventtikalenteri yrityslahjana

Adventtikalenteri yrityksen viestillä

Perinteinen partiolaisten adventtikalenteri on nyt saatavilla myös personoituna yrityslahjana. Kalenteritervehdys on lämmin tapa kiittää kuluneesta vuodesta ja samalla tehdä hyvää tukemalla paikallista nuorisotoimintaa.

Kalenteri toimitetaan läpinäkyvän muovikalvon sisään pakattuna ja pakettiin on tänä vuonna mahdollista sisällyttää myös yrityksesi tervehdys!

Adventtikalenterin pussiin lisättävä erillinen liite:

  • digipainettu, koko A4 (210×297 mm)
  • värit 4/0 tai 4/4 (yksi- tai kaksipuoleinen painatus)
  • n. 120 g hyvälaatuinen painopaperi
  • asiakkaan toimittama tulostusvalmis tiedosto
  • minimi toimitusmäärä 100 kpl / tilaus
  • toimitus vastaanottajalle erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti

Hinnasto

Adventtikalenterin hinta on 10 € / kpl. Oheisessa taulukossa on esitettynä yritystervehdyksen tuotantohinnat, jotka lisätään kalenterin hintaan. Hinnat sisältävät normaalit painovalmistelutyöt sekä aineiston vähäistä muokkausta ja korjailua.

Toimitusaika noin 2 viikkoa, toimituskuluista sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Adventtikalenteri on arvonlisäverovapaa varainhakintatuote, joten hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. Kysy myös postituspalvelua!

Teemme jatkuvasti määrätietoista työtä harrastusmaksujen pitämiseksi alhaisina, jotta viikoittainen toiminta, retket ja leirit olisivat kaikkien ulottuvissa myös jatkossa. Ostamalla adventtikalenterin olette mukana mahdollistamassa jokaiselle lapselle ja nuorelle kehittävää viikoittaista toimintaa, elinikäisiä ystävyyssuhteita ja onnistumisen kokemuksia.

Kalenterimyynnin tuotosta 74 % ohjataan lyhentämättömänä paikallisen ja alueellisen toiminnan tueksi. Tilauksen yhteydessä voitte itse päättää tuettavan lippukunnan, tai vaihtoehtoisesti tuki voidaan jakaa toiminta-alueenne lippukuntien kesken.

Tilaukset ja lisätiedot

Simo Pynnönen
Varainhankinnan koordinaattori
tel. 050 3044 044
simo.pynnonen@partio.fi

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry
Töölönkatu 55
00250 Helsinki

Jaa sivu: