Kirjoitettu Kategoriat Muuta adventtikalenterista

Osta nuorisotyötä Suomeen

Adventtikalenterilla kymppi kotimaiseen

Valtakunnallista Osta työtä Suomeen -päivää vietetään perjantaina 3.12. Tänä vuonna teemana on kymppi kotimaiseen. Myös partiolaisten adventtikalenteri on kotimainen ja suomalaista työtä tukeva tuote ja hintakin on sopivasti 10 euroa kappaleelta.

Osta työtä Suomeen -päivä 3.12. logo, jossa kauppakassien ja hintalapun kuva.

Nostalgisella joulun tunnelmaan nostattavalla adventtikalenterilla on Avainlippu-tunnus osoituksena sen suomalaisesta alkuperästä. Kuvituksen takana on suomalainen osaaminen ja kalenterit myös painetaan Suomessa kotimaiselle kartongille. Kalenterimyynnin tuotot menevä kokonaisuudessaan kotimaisen partiotoiminnan tueksi.

”Valinnoilla on merkitystä, sillä jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa.” Suomalaisen työn liitto.

Valokuva: partiolainen huivi kaulassaan ja asiakas suorittamassa adventtikalenterin mobiilimaksua

Kymppi kotimaiseen nuorisotyöhön

Osta työtä Suomeen -päivä 3.12. osuu tärkeään ajankohtaan ennen joulusesonkia. Päivän tarkoitus on pysähdyttää miettimään omia valintojaan ja niiden vaikutuksia. Tempaus haastaa ostamaan teemapäivänä vain suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluita. Kotimaisen tuotteen tai palvelun valitseminen on vastuullisuusteko, jolla luodaan Suomeen uusia työpaikkoja.

Partiolaisten adventtikalenterin kappalehinta sattuu olemaan juuri sopivasti kymmenen euroa, joten kalenterin ostaminen on oivallinen tapa osallistua teemapäivään ja samalla tukea suomalaista nuorisotyötä.

Partiolaiset adventtikalenterin kanssa ovensuussa ja iloinen ostaja kalenteri kädessään.

Ostamalla adventtikalenterin tuet alueesi lapsia ja nuoria

Ostamalla partiolaisten adventtikalenterin tuet konkreettisella tavalla maan suurimman nuorisojärjestön kasvatustyötä. Adventtikalenterien myynti on partiolaisten merkittävin varainhankintakampanja, jonka noin kolmen miljoonan euron vuosittainen tuotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoiminnan tueksi.

Kymmenet tuhannet lapset saavat partiossa kuulua ryhmään, kokea onnistumisia ja tuntea itsensä merkitykselliseksi. Partiossa saadut kokemukset, ystävät ja taidot kantavat pitkälle elämässä ja auttavat nuorta löytämään oman paikkansa yhteiskunnassa.

Suomen Partiolaisten adventtikalenterikampanja

Suomen Partiolaiset on maan suurin kasvatuksellinen nuorisojärjestö ja adventtikalenterikampanja puolestaan järjestön merkittävin varainhankintakampanja.

Suomen Partiolaisten adventtikalenteri

Postitamme tilauksia joka arkipäivä! Ostamalla partiolaisten adventtikalenterin tuet paikallisia lapsia ja nuoria.

Kalenterin historiaa

Kiinnostuitko? Lue lisää kalenterin historiasta linkin takaa!
  • Valokuvat: Kristiina Hemminki
  • Kuvitukset: Christel Rönns

Jaa sivu: