Kirjoitettu Kategoriat Adventtikalenteri tuo joulun

Lämmin kiitos sinulle!

Kiitos tuestasi! Iloa jouluusi ja uuteen vuoteen!

Viimeisenkin adventtikalenterin luukun aukaistuaan on aika laskeutua leppoisaan joulun viettoon. Toivottavasti kalenteri onnistui ilahduttamaan juuri sinua! Seuraavaa kalenterikuvitusta, jännittäviä luukkukuvia ja uutta joulutarinaa saammekin taas odottaa seuraavaan vuoteen. Vuonna 2022 ensimmäinen adventtisunnuntai saapuu jo 27.11. eli avattavia luukkuja on tiedossa tätäkin vuotta enemmän.

Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia partiolaisten adventtikalenterin ostajia partiotoiminnan tukemisesta. Kalenterimyynti on vuoden merkittävin varainhankintakampanja ja arvostamme suuresti tukeanne. 💝

Kiitämme myös sydäntä lämmittävistä palauteistanne ja rakentavista kehitysehdotuksistanne. Raportoimme kalenterimyynnin tuloksista vielä uuden vuoden puolella, mutta juuri nyt myös partiolaisten tonttupaja rauhoittuu joulun viettoon.

Nautitaanhan itse kukin tahoillamme raikkaista talvikeleistä, itsellemme mieluisista sesongin herkuista ja käännetään kenties pikkuhiljaa ajatukset tulevan vuoden retkien ja elämysten unelmointiin.

Rattoisaa joulun aikaa ja uuden vuoden odotusta!

Muistithan kuunnella joulutarinan?

Neliosainen jatkotarina vie adventtikalenterin kuvituksen uudelle tasolle. Tarina on luettavissa ja kuunneltavissa molemmilla kotimaisilla kielillä.

Kaikki osat ovat nyt julkaistu, joten voit nauttia vaikka koko tarinasta putkeen!

Kuulitko jo aineettomista lahjoista?

Partion Ystävien aineettomilla lahjoilla tuetaan vähävaraisten lasten harrastamista. Partion Ystävien rahastosta varoja ohjataan mm. jäsenmaksuvapautuksiin, varustepaketteihin ja leiristipendeihin.

Lahjakauppa on auki myös joulun jälkeen.

Kuvat: Mari Lehtisalo ja Kristiina Hemminki

Jaa sivu: