Kirjoitettu Kategoriat Kalenterin historiaa

Adventtikalenterin verkkokauppa on sulkeutunut vuodelta 2022

Partiolaisten adventtikalenterin verkkokauppa sulkeutui etuajassa: osta partiolaisilta

Adventtikalenterien suuri kysyntä on yllättänyt tänä vuonna, ja tämän vuoksi verkkokauppa on sulkeutunut etuajassa. Jos siis haluat ostaa kalenterin, etsi myyntipaikkoja myyntipaikkahausta tai kysy paikallisilta partiolaisilta.

Mistä kalenterin voi ostaa?

Partiolaisten adventtikalenteri 2022

Paikalliset lippukunnat ja partiolaiset myyvät kalentereita edelleen. Kysy siis myytävistä kalentereista paikallisilta partiolaisilta tai etsi myyntipaikkoja adventtikalenterin verkkosivuilta.

Adventtikalenterin huikea suosio jatkuu vuodesta toiseen

Vaikka joulukalentereita on kaikenlaisia, on adventtikalenterilla perinteisenä kuvakalenterina vankka ihailijakunta. Monelle kalenterin ostajalle adventtikalenteri on se ainoa oikea joulukalenteri. Joka vuosi myös uudet ostajat löytävät jouluilon adventtikalenterin avulla.

Viime vuonna partiolaiset tekivät kaikkien aikojen ennätysmyynnin, kun adventtikalenterien avulla kerättiin yli kolme miljoonaa euroa partiotoiminnan tueksi. Adventtikalenterien myyminen onkin partiolaisten merkittävin varainhankintakampanja. Myynnin avulla nuoret partiolaiset oppivat kaupankäynnistä ja taloudesta, mutta myös ihmisten kohtaamisesta sekä yhteisen hyvän eteen toimimisesta. Vuonna 2022 adventtikalenterin on kuvittanut Ninka Reittu.

Iloista joulun odotusta!

Artikkeli julkaistu 15.11.2022, päivitetty 16.11.

Jaa sivu: