Kirjoitettu Kategoriat Kalenterin kuvittajat

Henna Ryynänen kuvittaa vuoden 2024 partiolaisten adventtikalenterin

Henna Ryynänen partiolaisten adventtikalenterin kuvittajaksi

Vuoden 2024 partiolaisten adventtikalenterin kuvittaa Henna Ryynänen. Lisäksi hän kirjoittaa myös adventtikalenterielämystä rikastavan joulutarinan, jonka jaksot ilmestyvät joka adventtisunnuntai.

Henna Ryynänen on kuvittaja ja graafikko Oulusta. Ensin Art Directorina mainostoimistoissa vuosikymmenen ajan uraa tehnyt Henna on toiminut kuvittajana vuodesta 2013 ja hänet tunnetaan muun muassa lastenkirjasarja Myryn kirjoittajana sekä kuvittajana.

Piparkakkujen leipominen, kuusen haku ja partiolaisten perinteinen adventtikalenteri kuuluvat niin Hennan kuin monen muunkin jouluperinteisiin.

”Muistan lapsuudesta, että mummolla oli aina partiolaisten adventtikalenteri. Vieraillessamme hänen luonaan, saatoin viettää pitkiäkin aikoja kuvia katsellen, kun aikuiset kahvittelivat”, Henna kertoo.

Nuorena graafikkona Henna työskenteli useamman partiokalenterin kuvittaneen Lasse Kataisen kanssa samassa mainostoimistossa ja mietti, että olisipa hienoa joskus itsekin kuvittaa adventtikalenteri.

Viimeinkin joulusta inspiroituva Henna pääsee kuvittamaan adventtikalenterin. Tänä vuonna sekä kuvituksessa että joulutarinassa näkyvät hänelle ominainen huomio yksityiskohtiin sekä rakkaus väreihin. Hennan tavoitteena on hyväntuulisuus.

”Yhä edelleen haluan saada ihmiset ennen kaikkea hymyilemään!”

Perinteinen adventtikalenteri tuo joulun

Suomen Partiolaisten adventtikalenteri alkaa aina ensimmäisestä adventista, joka mahdollistaa monesti varaslähdön joulutunnelmointiin. Tänä vuonna ensimmäinen adventtisunnuntai osuu joulukuun ensimmäiseen päivään ja perinteisesti luukkuja avataan jouluaattoon saakka.

Erona moneen joulukalenteriin, partiolaisten adventtikalenterin pääkuva täydentyy luukkujen avautuessa. Luukun takaa ei siis löydy irrallista jouluista kuvaa, vaan luukun sisältö on osa kalenterikuvaa. Luettava ja kuunneltava partiolaisten joulutarina puolestaan nostaa joulun odotuksen uudelle tasolle.

Tilaa muistutus 2024 kalenterimyynnin alkamisesta

Haluatko olla ensimmäisten joukossa ostamassa tuoreimman partiolaisten adventtikalenterin?

Napsauta linkkiä ja täytä lomake, niin tonttujoukkomme lähettävät sinulle muistutusviestin sähköpostiisi kalenterimyynnin alkaessa!

Tilaa muistutusviesti

Partiolaisten vuoden 2024 adventtikalenterin on kuvittanut Henna Ryynänen.

  • Tämän vuoden kuvitus julkaistaan tuttuun tapaan 24.8.
  • Joulutarinaa puolestaan pääsemme kuuntelemaan vuoden 2024 ensimmäisenä adventtisunnuntaina eli 1.12.
  • Adventtikalenterien valtakunnallinen myyntikausi käynnistyy 15.10. silloin avautuu myös verkkokauppa osoitteessa adventtikalenteri.fi/osta-partiolaisten-adventtikalenteri
  • Haluatko olla ensimmäisten joukossa ostamassa tuoreimman partiolaisten adventtikalenterin? Voit tilata muistutusviestin, niin tonttujoukkomme lähettävät sinulle viestiä sähköpostiisi kun kalenterimyynti taas alkaa! Tilaa muistutus!

Teksti: Susanna Ronkainen

Valokuvat: Susanna Ronkainen ja Hanna Rauma

Kuvitukset: Henna Ryynänen

Lue myös

Kirjoitettu Kategoriat Adventtikalenteri tuo joulun

Joulukalenteri vai adventtikalenteri?

Joulukalenteri on yksinkertaistettuna kalenteri, jonka avulla lasketaan päiviä jouluun. Monille

Lue lisää "Joulukalenteri vai adventtikalenteri?"
Kirjoitettu Kategoriat Muuta adventtikalenterista

Joulutarina herättää adventtikalenterin kuvan henkiin

Partiolaiset toivat adventtikalenterin Suomeen vuonna 1947, ja tänä vuonna adventtikalenterin

Lue lisää "Joulutarina herättää adventtikalenterin kuvan henkiin"

Jaa sivu: