Kampanjan aikana 15.10.–5.12.

Pidä yhteyttä ryhmänjohtajien kanssa

Kannusta ryhmänjohtajia myynnin aikana ja varmista, että ryhmien myynti sujuu.

Varmista että huoltajat ovat ajan tasalla

Voit lähettää lippukuntalaisten huoltajille sähköpostia, jossa kannustetaan, kehutaan ja kiitetään aktiivisia myyjiä sekä annetaan väliaikatietoja myös lippukunnan myyntitavoitteesta.

Seuraa myyntiä

Kun myynti käynnistyy ja olet jakanut kalenterit ryhmille, on aika seurata kalenterien riittävyyttä ja reagoida tarvittaessa. Jos myynti käy kuumana, saat lisää kalentereita omalta piiritoimistoltasi! Seuraa tilannetta myös eri ryhmien välillä – on tärkeää, etteivät kalenterit loju jonkun kotona, samalla kun ne ovat joltain toiselta päässeet loppumaan. Adventtikalenterikampanjaa hallinnoidaan Kuksan kautta, katso tarkemmat Kuksaohjeet täältä. Katso ohjeet kalenterien lisätilausten tekemiseen.

Markkinoikaa myyntiä

Kampanjan aikana on oleellista muistaa kertoa niin myyjille, kuin potentiaalisille asiakkaillekin missä ja milloin myytte kalentereita.

Järjestä myyntitempaus

Myyntitempausviikolla 11.-17.11. on hyvä aika olla näkyvästi esillä kalenterimyynnin kanssa. Katso vinkit tästä!

Ota tarvittaessa yhteyttä piiriin

Jos eteen tulee ongelmia, ota rohkeasti yhteys piirisi kampanjaa hoitavaan työntekijään.

Käykö teillä korttimaksu?

Käteisen rahan tilitykset aiheuttavat monille kampanjapäälliköille päänvaivaa kampanjan aikana. Sähköisten maksutapojen, kuten kortti- ja mobiilimaksamisen, mahdollistaminen helpottaa niin kampanjapäällikön, myyjien ja huoltajienkin tekemistä ja sujuvoittaa kirjanpitoa.

Lue lisää maksutapojen valinnasta Myynti-osion alta!

Jaa sivu: