Adventtikalenterin markkinointivinkkejä

Partiolaisten adventtikalenteri on monille jo ennestään tuttu tuote ja partiolla on positiivinen maine ihmisten keskuudessa. Alueellanne asuu varmasti satoja ihmisiä, jotka tilaisuuden saadessaan ostaisivat adventtikalenterin. Ostajien tavoittamiseksi myyntipaikkojen näkyvyyteen ja markkinointiin kannattaa satsata. On myös tärkeää tehdä ostajan ja myyjän kohtaamisesta mahdollisimman helppoa.

 

Miten kertoa, että teidän lippukuntanne myy tänä vuonna adventtikalentereita?

Miten markkinoida tulevia adventtikalenterin myyntitilaisuuksia?

  • Kertokaa sosiaalisessa mediassa etukäteen missä ja milloin olette myymässä kalentereita. Myös paikkakuntien omia some-ryhmiä ja ”puskaradioita” kannattaa hyödyntää!
  • Kannustakaa lippukuntanne jäseniä jakamaan tietoa myyntitilaisuuksista omille kontakteilleen esim. whatsappillä, somessa tai sähköpostilla.
  • Kertokaa myyntitilaisuuksista kouluissa, työpaikoilla ja muissa harrastuksissa.
  • Hae piiritoimistolta tai tulosta partion materiaalipankista julisteita ja muita materiaaleja. Jakakaa flyereitä lähialueen ilmoitustauluille ja kysykää esim. kaupoista ja kirjastoista saisitteko kiinnittää julisteita.
  • Paikallislehtien tapahtumakalenterit ovat hyvä tapa ilmoittaa myyntitempauksistanne. Usein lehden nettisivuilla on lomake, jonka kautta saatte lisättyä tempaukset ja myyntipaikat tapahtumakalenteriin.
  • Monissa paikallislehdissä on käytössä ilmaiset pikkuilmoitukset ajankohtaisia asioita varten.

 

Materiaalipankissa valmista markkinointisisältöä

Valmiita materiaaleja lippukuntien adventtikalenterin markkinoinitarpeisiin löydät partion materiaalipankista.

Jaa sivu: