Hyväntekeväisyysmyynti

Haluatteko lisätä omaa kalenterimyyntiänne ja samalla tuoda muillekin iloa. Osana adventtikalenterikampanjaa voitte tarjota ostajille mahdollisuuden ostaa kalenteri itsensä lisäksi myös lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen.

”Osta yksi kalenteri itsellesi, toinen ystävällesi ja kolmas lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen! Me toimitamme lahjoittamasi kalenterin puolestasi paikalliseen vastaanottokeskukseen.”

Näin toteutatte hyväntekeväisyysmyyntiä

  • Valitkaa hyvissä ajoin hyväntekeväisyyskohde, kuten sairaala, vastaanottokeskus tai hoivakoti. Miettikää, mikä olisi kohde, jossa lahjoituksena annetut adventtikalenterit toisivat mahdollisimman paljon iloa.
  • Olkaa ennen myynnin alkua yhteydessä valitsemaanne kohteeseen ja kysykää, onko adventtikalentereiden lahjoittaminen mahdollista. Varmistakaa, mikä on toivottu lahjoitettavien kalenterien määrä ja kertokaa myös, ettette voi etukäteen tietää tarkkaan, kuinka paljon onnistutte lahjoituksia keräämään. Sopikaa yhdessä kohteen edustajan kanssa, milloin viette lahjoitetut kalenterit heille.
  • Suunnitelkaa, missä ja miten hyväntekeväisyysmyyntiä teette. Voitte tehdä esimerkiksi myyntitempaukseen julisteen, jossa kerrotaan mahdollisuudesta ostaa kalenteri lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyskohteeseen.
    • ”Lahjoitamme tähän laatikkoon jätetyt adventtikalenterit Metsäkylän hoivakotiin!”
  • Hyväntekeväisyyskalenterin ostamista voi tarjota myös ostajalle, joka kertoo, ettei itse tarvitse kalenteria tai on jo ostanut kalenterin.
  • Voitte myös koittaa hankkia lahjoituksia varten yrityskumppanin, joka ostaa kerralla isomman määrän adventtikalentereita lahjoitettavaksi. Yritys saa samalla kertaa tukea sekä partiotoimintaa että valitsemaanne hyväntekeväisyyskohdetta.
nalle ja pöllö

”Haluatteko ostaa adventtikalenterin lahjoitettavaksi Metsänperän sairaalan potilaille?”

”Tuplasti iloa! Lahjoitamme tähän laatikkoon jätetyt adventtikalenterit Metsäkylän hoivakotiin!”

Myymättömien kalenterien lahjoittaminen

Myymättömäksi jääneitä kalentereita on mahdollista lahjoittaa myös myyntiajan päätyttyä. Silloin lippukunta ei saa kalentereista tuottoa, mutta muuten hävitettäväksi joutuneille kalentereille saadaan ilahduttavaa käyttöä. Raportoikaa Kuksan kautta, mihin myymättömät kalenterit on lahjoitettu.

Jaa sivu: