Kampanja käyntiin!

Tästä osiosta löydät käytännön ohjeita, joiden avulla saat lippukuntasi myyntikampanjan vauhtiin.

Kampanjapäällikölle pesti Kuksaan

Aivan ensimmäiseksi on varmistettava, että kampanjapäällikölle on merkitty joulukampanjapäällikön pesti Kuksaan. Tämän jälkeen hänellä on oikeudet hallinnoida lippukunnan kampanjaa Kuksassa. Merkitse pesti Kuksaan 3.9. mennessä, niin päällikkö saa kaikki ohjeet alusta lähtien. Kampanjapäällikö saa postitse oppaan ja materiaaleja syyskuun alussa.

Tutustu koulutustarjontaan

Kampanjapäällikön pestiin on tarjolla tukea ja koulutusta kampanjan hoitamiseen ja esimerkiksi Kuksan käyttöön. Lue lisää koulutuksista

Tee kampanjasuunnitelma

Kampanjasuunnitelma sisältää kampanjan tavoitteet ja aikataulun. Suunnitelma auttaa keskittymään olennaiseen ja ennakoimaan tekemistä. Hyödynnä valmista pohjaa tai tee oma versiosi. Lataa pohja muokattavaksi

Aseta myyntitavoite

Miettikää, minkälainen tavoite olisi teidän lippukuntanne tilanteelle sopivin! Parhaat lippukunnat myyvät vuosittain yli 20 kalenteria jäsentä kohti. Tavoite kannattaa kuitenkin pitää realistisena lippukuntanne aiempaan myyntiin nähden. Katso ohjeet tästä!

Tilaa kalenterit

Tilaa kalenterit Kuksan kautta ja sovi yhdessä ryhmänjohtajien kanssa, miten hoidatte kalenterien jakamisen ryhmille. Tilausmäärää arvioitaessa kannattaa käyttää lähtökohtana edellisvuosien myyntimääriä – pienellä kasvunvaralla tietenkin! Katso ohjeet tästä!

Tiedot verkkokauppaan

Jotta lippukunta voi saada osuutensa verkkokaupasta myydyistä kalentereista, Kuksaan tulee merkitä lippukunnan pankkiyhteyksiin liittyviä tietoja. Näiden tietojen avulla lippukunnalle tilitetään lippukunnan osuus verkkokaupasta ostetuista adventtikalentereista. Katso ohjeet tästä!

Perehdytä johtajisto ja huoltajat

Myynnin onnistumiseksi on hyvin tärkeää, että lippukunnan jäsenet, ryhmänjohtajat ja partiolaisten huoltajat tietävät mistä on kyse ja mitä heiltä odotetaan. Katso ohjeet tästä!

Myyntipaikat näkyviin!

Muista merkitä tieto myynnistä lippukunnan verkkosivuille ja somekanaviin. Merkitse Kuksaan myyntipaikat, eli ne sijainnit missä teidän lippukuntanne myy tänä vuonna adventtikalentereita. Tällöin ne näkyvät adventtikalenteri.fi:n myyntipaikat-listalla. Näin entistä useampi kalenterin ostaja löytää lippukuntanne myyntipaikoille! Katso ohjeet tästä!

Käykö muu kuin käteinen?

Varmista, että lippukuntasi tarjoaa asiakkailleen mobiili- tai korttimaksumahdollisuutta. Pelkän käteismaksun tarjoaminen vähentää myyntiä ja lisää rahankäsittelyyn liittyviä ongelmia. Lue lisää eri maksutavoista

Mieti markkinointi

Markkinoinnilla varmistat, että tieto myynnistä tavoittaa kaikki kiinnostuneet asiakkaat. Katso ohjeet tästä!

Suunnittele myyntitempaus!

Järjestäkää myyntitapahtuma myyntitempausviikolla 11.-17.11.2024! Katso vinkit myyntitempauksiin

Jaa sivu: