Kampanja käyntiin!

Tästä osiosta löydät käytännön ohjeita, joiden avulla saat lippukuntasi myyntikampanjan vauhtiin.

Kampanjapäällikölle pesti Kuksaan

Aivan ensimmäiseksi on varmistettava, että kampanjapäällikölle on merkitty joulukampanjapäällikön pesti Kuksaan. Tämän jälkeen hänellä on oikeudet hallinnoida lippukunnan kampanjaa Kuksassa.

Kalenteritilaukset

Ennen myynnin alkua kampanjapäällikön avaintehtävänä on varmistaa, että lippukunnalla on kalentereita myytäväksi. Tilaa kalenterit Kuksan kautta ja sovi yhdessä ryhmänjohtajien kanssa, miten hoidatte kalenterien jakamisen ryhmille. Tilausmäärää arvioitaessa kannattaa käyttää lähtökohtana edellisvuosien myyntimääriä – pienellä kasvunvaralla tietenkin!

Katso ohjeet tästä!

Tiedot verkkokauppaan

Jotta lippukunta voi saada osuutensa verkkokaupasta myydyistä kalentereista, Kuksaan tulee merkitä lippukunnan pankkiyhteyksiin liittyviä tietoja. Näiden tietojen avulla lippukunnalle tilitetään lippukunnan osuus verkkokaupasta ostetuista adventtikalentereista.

Katso ohjeet tästä!

Myyntipaikat näkyviin!

Merkitse Kuksaan myyntipaikat, eli ne sijainnit missä teidän lippukuntanne myy tänä vuonna adventtikalentereita. Tällöin ne näkyvät adventtikalenteri.fi:n myyntipaikat-listalla. Näin entistä useampi kalenterin ostaja löytää lippukuntanne myyntipaikoille!

Katso ohjeet tästä!

Käykö muu kuin käteinen?

Varmista, että lippukuntasi tarjoaa asiakkailleen mobiili- tai korttimaksumahdollisuutta. Pelkän käteismaksun tarjoaminen vähentää myyntiä ja lisää rahankäsittelyyn liittyviä ongelmia.

Lue lisää eri maksutavoista

Osallistuuhaan 75-vuotis juhlaviikkoon?

Partiolaisten adventtikalenteriperinne täyttää vuonna 2022 jo 75 vuotta! Ottakaa tekin osaa juhlintaan ja järjestäkää myyntitapahtuma juhlaviikolla 14.-20.11.2022!

Jaa sivu: