Näin lisäät lippukuntasi verkkokauppaan

Asiakkaat pystyvät valitsemaan adventtikalenterin verkkokaupassa, mitä lippukuntaa haluavat ostoksellaan tukea. Lippukunnille tilitetään kampanjan lopuksi normaali lippukunnan osuus (4,50 €/kalenteri) kaikista verkkokaupassa myydyistä kalentereista.

Lippukunnan lisääminen adventtikalenterien verkkokauppaan tapahtuu merkitsemällä seuraavat tiedot Kuksaan:

  • Kampanjapäällikkö (pesti merkittynä lippukunnan jäsenelle)
  • Kampanjan tuotemyynnin IBAN-tilinumero
  • Kampanjan tuotemyynnin BIC-koodi
  • Kampanjan tuotemyynnin sähköpostiosoite
  • Kampanjan tuotemyynnin postinumero

Tietoja ei tarvitse lisätä vuosittain, mutta aina kampanjan alkaessa on toki hyvä tarkastaa, että ilmoitetut tiedot ovat ajan tasalla. Uudet lippukunnat ilmestyvät verkkokauppaan noin vuorokauden sisällä. Jos homma ei tahdo onnistua, ole yhteydessä omaan piirityöntekijääsi tai adventtikalenteri(a)partio.fi!

Tiesitkö tämän?

Provision (4,5 €/kalenteri) saava lippukunta määräytyy ensisijaisesti ostajan valinnan mukaan. Mikäli lippukuntaa ei ole oston aikana valittu, provisio jakautuu toimitusosoitteen postinumeron perusteella maantieteellisesti lähimmille lippukunnille. Mikäli lähimmällä postinumeroalueella on useampi kuin yksi lippukunta, jaetaan tuki tasan kaikkien näiden lippukuntien kesken. Provisio tilitetään lippukunnalle vain, jos sitä on kertynyt vähintään kymmenen euroa. Tämän alle jäävät osuudet tilitetään lippukunnan piirille.

Jaa sivu: