Raportointi ja tilitykset

Kampanjan päätteeksi kerää myymättömät kalenterit ja palauta ne oman piirisi ohjeiden mukaisesti. Tarkista, että tilitetyn rahan ja palautettujen kalenterien määrä täsmää jaettujen kalenterien määrään. Voit palauttaa korkeintaan 50 % lippukuntanne tilaamista kalentereista. Kysy tarkemmat ohjeet piirin adventtikalenteriyhteyshenkilöltä.

  • Lippukunta saa lahjoittaa kampanjan aikana kaksi kalenteria: tehkää hyvänmielen lahjoitus esimerkiksi lastensairaalaan tai palvelutaloon – ja muistakaa myös kertoa siitä somessa! 5.12. jälkeen myymättömiä kalentereita saa lahjoittaa hyväntekeväisyystarkoituksessa. Kalentereita ei anneta esimerkiksi askartelutarkoitukseen.
  • Merkitse Kuksa-partiorekisteriin lippukunnan myydyt, palautetut ja lahjoitetut adventtikalenterit. Lukitse kampanja. Lippukunta saa laskun Kuksaan merkittyjen tietojen mukaisesti. Huomioi, että lippukunta saa laskun koko tilauksesta, jos palautuksia ei ole merkitty ja toimitettu piirin antamaan eräpäivään mennessä.
  • Lopullisten myyntimäärien selvittyä voit myös tilata tonttumerkit piiristäsi ja näin varmistaa, että reippaat myyjät saavat merkkinsä sekä muut luvatut kannustepalkinnot!
  • Tee yhteenveto kampanjan tuloksista ja jaa siitä positiivista viestiä lippukunnan jäsenille, kalenterin ostajille, tukijoukoille ja some-kanavienne seuraajille.
  • Seuraavan vuoden kampanjaa varten kannattaa kirjata lyhyesti, missä olivat pahimmat sudenkuopat – ja missä mehevimmät onnistumiset. Näin tieto on tallella sinua tai seuraajaasi varten ensi vuonna.

Saat joulukuun alkupuolella sähköpostiisi kampanjapäälliköiden palautekyselyn. Vastaamalla siihen annat arvokasta tietoa tulevien kampanjoiden kehitykseen!

Innostuminen lisää onnistumista ja onnistumiset lisäävät innostumista! Muistakaa juhlistaa kampanjanne tuloksia yhdessä ja kiittää tukijoitanne.

Jaa sivu: