Adventtikalenterin esimerkkipostaukset someen lippukunnille

Täältä löydät valmiita esimerkkisomepostauksia lippukuntasi adventtikalenterien markkinointiin ja varainhankintakampanjoinnin tueksi. Muokkaa oheiset esimerkkitekstit haluamiksesi ja muista vain tarkistaa, että tiedot ovat oikein ja oma lippukuntasi on selvästi esillä.

Adventtikalenterimyyntiin liittyvissä somepostauksissa tärkeintä on muistaa kertoa mistä ja milloin teidän lippukunnaltanne voi ostaa kalentereita. Mainitkaa siis somepostauksissa aina myyntipaikan osoite, päivämäärät ja kellonajat sekä mahdollisuus tukea lippukuntaanne myös ostamalla kalenterin verkkokaupasta.

Tutustu myös yleisiin somevinkkeihin ja kurkkaa neuvot kohderyhmien määrittelemiseen ja somekanavien valintaan.

Myyjille ja heidän tukijoukoilleen löytyy myös valmiita somekuvia.

Yleistä huomioitavaa kampanjan somenostoista:

kaksi hymyilevää partiolaista hulluttelee adventtikalenteria 2021 esiellen

Kuvia iloisista partiolaisista

Iloiset kuvat kalenterimyyjistä postausten yhteydessä saavat somessa positiivista huomiota.

Ottakaa kuvia ja videoita oman lippukuntanne partiolaisista kalenterin kanssa tai myyntipuuhissa. (Muistathan, että alaikäisien vanhemmilta on saatava lupa kuvaukseen ja kuvien jakoon.)

Muistakaa aina mainita somepostauksissa mistä ja milloin kalentereita voi ostaa teidän lippukuntanne partiolaisilta/sinulta. Oletteko myymässä esimerkiksi kirjaston edessä tiettynä päivänä? Tai kenties mukana paikkakuntanne joulumarkkinoilla?

Mainitse somepostauksissa myyntipaikan osoite, päivämäärät ja kellonajat. Mahdollisuuksien mukaan voit linkittää myös myyntipaikkalistaukseen: adventtikalenteri.fi/myyntipaikat

henkilö kannettavan tietokoneen kanssa lattialla jouluisessa miljöössä

Lippukunnan oma verkkokauppalinkki

Somen kautta voitte tavoittaa myös uusia asiakkaita, joilla ei ole mahdollisuutta ostaa kalenteria kasvokkain. Kannattaa siis ehdottomasti mainita myös nettikaupasta adventtikalenteri.fi

Kannattaa pitää mielessä, että lippukunnallenne paras nettikauppaostaja on se, joka valitsee teidän lippukuntanne tuen saajaksi. Varmista siis, että käytätte lippukuntanne omaa myyntilinkkiä ja että mainitsette lippukuntanne nimen on aina selkeästi somepostauksissanne!

Hae lippukuntanne oma myyntilinkki, jota käyttämällä tuki kohdentuu automaattisesti juuri teidän lippukunnallenne.

kaksi lasta, yksi aikuinen ja yksi koira jouluisessa olohuoneessa

Valmiit somekuvat

Valmiita somekuvia hyödyntämällä säästät aikaa ja vaivaa.

Partion materiaalipankista löytyy paljon valmista kuvamateriaalia somejulkaisujen yhteyteen. Tarjolla oleviin kuviin viitataan esimerkkijulkaisujen yhteydessä.

Valmiita somekuvia käyttäessäsi muista mainita kuvaajan nimi.

 

Esimerkkipostaukset somessa

Partiolaisten adventtikalenterimyynti alkaa 15.10. ja päättyy 5.12.2022

Kalenterin ilosanomaa kannattaa levittää pitkin kampanja-aikaa, jotta voitte tavoittaa niin intopiukeat jouluihmiset kuin viimetippailijatkin.

Lokakuussa kampanja käynnistyy

Kampanjan lähestymisestä kannattaa viestiä somessa jo hieman ennalta lokakuun alussa sekä näyttävämmin kampanjan käynnistyessä.

Kaksi partiolaista myymässä adventtikalenteria ostajalle ovensuussa

Lokakuun alussa

Adventtikalenterin myynti alkaa pian! Partiolaisten adventtikalentereita voi ostaa 15.10. alkaen meidän lippukuntamme partiolaisilta **paikkakunnalla A ja myyntitempauksissa päivinä AA.AA** tai verkkokaupasta osoitteesta adventtikalenteri.fi

Adventtikalenterien tuotto tukee partiotoimintaa ja me käytämme varoja AA tavoitteeseen. Tilaa nyt kalenteri suoraan kotiin toimitettuna osoitteesta www.adventtikalenteri.fi. Voit ohjata verkkokaupassa kalenterin tuotot meidän lippukunnallemme. Muista siis valita kohteeksi **lippukunta xxxx**!

Täydennä postaus omilla tiedoillasi. Postauksessa voi (ja kannattaa) tuoda esille omat myyntipaikat. Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne.

Kuvaehdotukset: kuva myyntitilanteesta ovensuussa ja/tai läppärillä verkkokauppaa käyttävä henkilö

Katso lippukuntasi oma myyntilinkki.

Kaksi iloista partiolaista esittelee vuoden 2021 partiolaisten adventtikalenteria

15.10. kampanjan käynnistyessä

Upea partiolaisten adventtikalenteri on myynnissä tästä päivästä alkaen! 😍

Meidän lippukuntamme myy kalentereita **paikkakunnalla A ainakin seuraavina ajankohtina: 18.10. klo 18-20 paikassa A ja 24.10 klo 16-20 paikassa B jne.**

Partiolaisemme kiertävät mahdollisuuksien mukaan myymässä myös lähialueella ovelta ovelle ja voit myös lähettää meille viestiä ja tiedustella tarkemmin ostomahdollisuuksista.

Voit myös surffailla heti verkkokauppaan ostamaan kalenterin suoraan kotiin toimitettuna! Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.adventtikalenteri.fi! Muista vain osoittaa tukesi suoraan meidän lippukunnallemme, lämmin kiitos ❤

Postauksessa voi (ja kannattaa) tuoda esille omat myyntipaikat. Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne.

Kuvaehdotus: Partiolaiset iloisina esittelevät tämän vuoden adventtikalenteria.

Katso lippukuntasi oma myyntilinkki.

partiolainen ovensuussa myymässä adventtikalenteria ostajalle

Lokakuun lopussa

Partiolippukuntamme **AAA** on päässyt hyvään vauhtiin adventtikalenterin myynnissä! Joko sinä olet ehtinyt bongata partiolaisia kalenterimyyjiä?

Seuraavat myyntitempauksemme ovat

1.11. klo 18-20 paikassa A

8.11. klo 16-20 paikassa B

15.11. klo 16-18 paikassa C

jne.

Myymme kalentereita mahdollisuuksien mukaan myös ovelta ovelle **paikkakunnalla A/kaupunginosassa B 1.11.-15.11.**

Kuvaehdotukset: partiolainen ja kalenterin ostaja ovensuussa tai lippukunnan oma kuva myyntitempauksesta.

Marraskuussa virittäydytään joulun odotukseen

Marraskuussa kannattaa pistää täysi tohina päälle. Jakakaa somessa tunnelmia myyntitapahtumista ja kertokaa ostajille mihin aiotte käyttää myyntituottojanne.

Kannattaa myös mainita mihin juuri teidän lippukuntanne on keräämässä tuottoja tänä vuonna. Keräättekö rahoja esimerkiksi uusien telttojen ostoon tai kämpän katon remonttiin?

Kurkkaa neuvot tavoitteesta kertomiseen.

kaksi lasta, yksi aikuinen ja yksi koira jouluisessa olohuoneessa

Mikä on adventtikalenteri? - marraskuun alussa

Mietitkö miten partiolaisten adventtikalenteri poikkeaa muista joulukalentereista?

Joulukalenteri on yksinkertaistettuna kalenteri, jonka avulla lasketaan päiviä jouluun. Suomessa useimmissa joulukalentereissa on luukut joulukuun ensimmäisestä päivästä aina jouluaattoon saakka. Partiolaisten adventtikalenteri puolestaan alkaa aina ensimmäisestä adventista. Vuonna 2022 ensimmäinen adventtisunnuntai osuu jo marraskuun 27. päivälle, eli tänä vuonna adventtikalenterin ostajat saavat ottaa varaslähdön luukkujen avaamiseen.

Erona moneen muuhun joulukalenteriin, adventtikalenterin kuva täydentyy luukkujen avautuessa. 2020-luvulla partiolaisten kalenteriin on tuotu mukaan uutena ominaisuutena kuunneltava neliosainen joulutarina.

Partiolaisten adventtikalenteri on myös hyväntekeväisyystuote, jonka tuotot käytetään lasten harrastustoiminnan tueksi.

Virittäydy joulun odotukseen ostamalla adventtikalenteri partiolaiselta tai verkosta adventtikalenteri.fi

Kuvaehdotukset: Jouluinen tunnelmakuva tai kuva tämän vuoden kalenterista.

Katso lippukuntanne oma myyntilinkki.

lapsi jouluisella sohvalla kuulokkeet päässään

Joulutarina - marraskuun puolivälissä

Tänä vuonna partiolaisten adventtikalenterin kuva herää henkiin neliosaisessa joulutarinassa! Joka adventtisunnuntai julkaistaan tarinasta uusi osa ❤ Ensimäinen adventtisunnuntai on tänä vuonna 27. marraskuuta.

Tarinan voit lukea tai kuunnella osoitteessa partio.fi/joulutarina!

Ensimmäinen adventti, tule jo!

Tiesitkö, että verkkokauppa on myös näppärä tapa hankkia kalenteri itselle ja lahjaksi. Voit tilatessa osoittaa tukesi suoraan meidän lippukunnallemme. Tilaa kalenteri suoraan kotiin toimitettuna osoitteesta www.adventtikalenteri.fi ❤

Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne.

Kuvaehdotus: joulutarinan kuuntelija.

Partiolaisten adventtikalenteri 2021 ja joulukoristeita

Ensimmäisen luukun saa avata - 27.11.2022

Tänään on ensimmäinen adventtisunnuntai, joten jouluun voi alkaa virittäytyä todenteolla.

Adventtikalenterin ensimmäisen luukun saa nyt avata! Tänään myös adventtikalenterin oma joulutarina herää henkiin. Ensimmäinen jatko-osa on kunneltavissa osoitteessa partio.fi/joulutarina 🌲❤ Joka adventtisunnuntai julkaistaan tarinasta uusi osa.

Jäikö tämän vuoden kalenteri ostamatta? Ei hätää! Kalentereita voi ostaa vielä 5.12. asti!

Vielä ehdit ostaa kalenterin lippukuntamme partiolaisilta, **joko 1.12. klo 18-20 paikassa A, 3.12. klo 16-20 paikassa B.**

Partiolaisten adventtikalentereita voi ostaa verkkokaupasta kotimaahan ja myös ulkomaille, tai lähettää tutuille. Myös verkkokaupasta ostaessasi voit valita meidän lippukunnantamme tuen saajaksi.

Kuvaehdotus: kuva tämän vuoden adventtikalenterista

Joulukuussa otetaan loppukiri

Nyt kannattaa kannustaa mattimyöhäisetkin kalenteriostoksille! Adventtikalentereiden myynti päättyy 5.12. Ensimmäiset luukut on jo avattu, mutta vielä voi virittäytyä joulutunnelmaan. Ei siis muuta kuin somepöhinää liikkeelle ja viime hetken myyntitempauksista kertomaan.

piirretty kissa päässään tonttulakki

Viimeiset mahdollisuudet ostaa kalenteri - joulukuun alussa

Partiolaisten adventtikalenteri on myynnissä vielä muutaman päivän. Virittäydy joulun tunnelmaan. Vielä ehdit ostaa kalenterin suoraan partiolaiselta **4.12. klo 10-14 partiolippukuntamme kokoontumispaikalta, eli kololta osoitteesta Joulutie 1, Joulumaa.**

Voit myös tilata kalenterin suoraan kotiin toimitettuna osoitteesta www.adventtikalenteri.fi ❤

Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne. 

Kuvaehdotus: iloinen partiolainen esittelee kalenteria tai kuva oman lippukuntanne kalenterimyyjistä.

piirretty koira ja joulupaketti

Kiitokset ostajille - 6.12.

Adventtikalenterien myynti on nyt päättynyt. Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia ostajia partiotoiminnan tukemisesta. ❤ Nyt on aika nauttia luukkujen availusta, joulutarinan jatko-osista sekä jouluisasta tunnelmasta.

Rauhallista itsenäisyyspäivää ja iloista joulun odotusta!

Kuvaehdotus: joulutunnelmakuva tai kiitos-tuestasi kuva tai kuva lippukunnan omista kalenterimyyjistä.

kaksi piirrettyä lintua ja joulupaketti kusuen oksalla

Kiitokset myyjille - kampanjan päätyttyä

Lämmin kiitos kaikille adventtikalenteri kampanjaan osallistuneille partiolaisille, kotijoukoille  ja tukijoille. Yhdessä teimme tämän kampanjan.

Lippukuntamme möi tänä vuonna **xx kalenteria ja näillä tuotoilla pystymme rahoittamaan projektin AAA**.

Kuvaehdotukset: tämän vuoden adventtikalenterikuva tai adventtikalenterin yleinen kiitos-kuva tai kuva lippukuntanne iloisista kalenterimyyntitapahtumista.

Milloin vaan kampanjan aikana

henkilö kannettavan tietokoneen kanssa lattialla jouluisessa miljöössä

Oma tervehdys mukaan verkkokaupan tilaukseen

Haluatko yllättää läheisesi kalenterilla? 😍 Nyt voit lisätä verkkokaupasta ostamaasi partiolaisten adventtikalenteriin myös oman tervehdyksesi mukaan! Tilaa kalenteri osoitteesta www.adventtikalenteri.fi!

Myös verkkokaupassa voit osoittaa tukesi meidän lippukunallemme **ABC lippukunta, Paikkakunta D**.

Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne. Verkkokauppatilauksiin kannattaa kannustaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta kalenterit ehtivät postin matkassa perille hyvissä ajoin.

Katso lippukuntanne oma myyntilinkki.

Kuvaehdotus: henkilö verkkokauppaostoksilla

Jouluinen huone, jossa partiolaisten adventtikalenteri sekä joulukuusi

Mitä lippukunta tekee myyntituotoilla

Tänä vuonna keräämme adventtikalentereiden myynnillä varoja ***keräyskohde****. Ostamalla kalenterin tuet varainkeruutamme. Kiitos tuestasi!

Löydät verkkokaupan osoitteesta www.adventtikalenteri.fi. Ostaessasi kalenterin netissä, muista osoittaa tukesi **lippukuntasi nimi**!

Postauksessa voi (ja kannattaa) tuoda esille omat myyntipaikat. Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne.

Katso lippukuntanne oma myyntilinkki.

Kuvaehdotus: Kuva oman lippukuntanne varainhankintatempauksesta tai oman lippukuntanne partiolaisista kalenterin kanssa.

partiolainen ja adventtikalenterin ostaja jouluisessa mijöössä

Mobiili- ja lähimaksut

Meiltä voit ostaa partiolaisten adventtikalenterin myös mobiili- tai korttimaksulla! Näppärää, vai mitä? Tervetuloa ostoksille *AA Paikkakunnalle, BB.BB. päivämäärinä, klo 17-20 osoitteessa CC*.

Partiolaisten adventtikalenteri johdattelee joulun tunnelmaan. Mukana myös kuunneltava joulutarina. Ostamalla kalenterin tuet paikallista partiotoimintaa.

Kalenteria mainostaessa kannattaa kertoa lippukuntanne tarjoamista maksutavoista, esim. MobilePay, korttimaksupääte ja käteinen.

Kuvaehdotus: partiolainen ja asiakas mobiilimaksua suorittamassa.

Piirretty kuva, jossa pöllö joulukuusen oksalla

Tonttumerkit

Tiesitkö, että ahkerimmat partiolaisten adventtikalenterin myyjät palkitaan partiopaitaan kiinnitettävillä tonttumerkeillä? Ostamalla kalenterin suoraan partiolaiselta 15.10.-5.12. olet siis mukana motivoimassa lapsia ja nuoria oppimaan erilaisia myyntitapoja ja varainhankintaa.

Perustason tonttumerkin saa tänä vuonna 12 myydyllä kalenterilla. Hopeisella tonttumerkillä puolestaan palkitaan 50 kalenteria myyneet partiolaiset ja todelliset tehomyyjät saavat 100 kalenterin myynnistä kiitokseksi kultaisen tonttumerkin.

Kuvaehdotukset: kuvituskuva tai kuva aiempien vuosien tonttumerkistä lippukuntalaisenne partiopaidassa.

Piirretty lintu kuljettaa joulupakettia lentäen.Taustalla joulukuusen oksa.

Tunnelmia myyntitempauksesta

**Partiolippukuntamme AAA oli mukana BBB paikkakunnan** joulumarkkinoilla myymässä adventtikalentereita! Tässä hieman tunnelmia kuvien ja videoiden muodossa?

Oletko sinä jo virittäytynyt jouluun ostamalla partiolaisten adventtikalenterin? Meiltä voit ostaa kalenterin seuraavilla tavoilla: **AA, BB, CC**

Ostamalla adventtikalenterin tuet partiotoimintaa **BBpaikkakunnalla** ja mahdollistat upean harrastuksen paikallisille lapsille ja nuorille.

Kuvaehdotus: Kuva oman lippukuntanne myyntitempauksesta.

Piirretty orava kynttilän kanssa kuusen oksalla

Videot ja virtuaalimyyntitempaukset

Videoiden viestintämahdollisuudet kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Vastailkaa usein kysyttyihin kysymyksiin ja vinkkailkaa kalenterin ostomahdollisuuksista.

Järjestäkää vaikka jutusteluhetki IG livessä, jonka aikana kannustatte ihmisiä ostamaan adventtikalenteri.fi verkkokaupasta teidän lippukuntalinkillänne. Miten olisi vaikka virtuaalinen iltanuotio esityksineen kaikkineen, jonka aikana teillä on samalla käynnissä verkkokaupan myyntitempaus oman lippukuntalinkkinne kautta?

Videoehdotus: Kuvatkaa lyhyitä, innostavia kalenterin esitelyvideoita esim. TikTokiin, Instagramin Storyihin ja Reelseihin tai miksei vaikka YouTubeenkin.

lapsi jouluisella sohvalla kuulokkeet päässään

Joulutarinan jatko-osista kertominen

Joulutarinan ensimmäinen osa julkaistaan samana päivänä, jolloin kalenterin ensimmäisen luukunkin saa avata. Joulutarinan jatko-osista kannattaa myös muistutella somessa. Säästä aikaasi ja jurkkaa joulutarinan valmiit somepostausehdotukset täältä. Kaikki joulutarinan valmiit somekuvat löydät materiaalipankista.

Joulutarina julkaistaan osoitteessa partio.fi/joulutarina

Partiolaisten adventtikalenterin sometunnisteet

Adventtikalenterikampanjan viralliset tunnisteet ovat #adventtikalenteri, #partiolaistenadventtikalenteri ja #partioscout. Omien kalenteriin liittyvien somepäivityksien yhteydessä voi käyttää myös muita jouluun liittyviä hashtageja, kuten esimerkiksi #joulukalenteri ja #joulu2022.

Voit myös tagata mukaan @partioscout, jolloin tunnelmianne voidaan jakaa eteenpäin myös laajemmalle yleisölle.

Jaa sivu: