Adventtikalenterin esimerkkipostaukset someen lippukunnille

Täältä löydät valmiita esimerkkisomepostauksia lippukuntasi adventtikalenterien markkinointiin ja varainhankintakampanjoinnin tueksi. Muokkaa oheiset esimerkkitekstit haluamiksesi ja muista vain tarkistaa, että tiedot ovat oikein ja oma lippukuntasi on selvästi esillä!

Partion materiaalipankista löytyvät valmiit kuvat somejulkaisuihin!

Valmiita somekuvia käyttäessäsi muista mainita kuvaajan nimi.

Esimerkkipostaukset myyjille ja heidän tukijoukoilleen löytyvät täältä.

Muistilista:

Adventtikalenterimyyntiin liittyvissä somepostauksissa tärkeintä on muistaa kertoa mistä ja milloin teidän lippukunnaltanne voi ostaa kalentereita. Mainitkaa siis somepostauksissa aina:

  • myyntipaikan osoite
  • päivämäärät ja kellonajat
  • mahdollisuus tukea lippukuntaanne myös ostamalla kalenterin verkkokaupasta.

Voit tutustua myös yleisiin somevinkkeihin ja katsoa neuvot kohderyhmien määrittelemiseen ja somekanavien valintaan.

Yleistä huomioitavaa kampanjan somenostoista:

Kuvia iloisista partiolaisista

Iloiset kuvat kalenterimyyjistä postausten yhteydessä saavat somessa positiivista huomiota.

Ottakaa kuvia ja videoita oman lippukuntanne partiolaisista kalenterin kanssa tai myyntipuuhissa (muistathan, että alaikäisien vanhemmilta on saatava lupa kuvaukseen ja kuvien jakoon.)

Muistakaa aina mainita somepostauksissa mistä ja milloin kalentereita voi ostaa teidän lippukuntanne partiolaisilta/sinulta. Oletteko myymässä esimerkiksi kirjaston edessä tiettynä päivänä? Tai kenties mukana paikkakuntanne joulumarkkinoilla?

Mainitse somepostauksissa myyntipaikan osoite, päivämäärät ja kellonajat. Mahdollisuuksien mukaan voit linkittää myös myyntipaikkalistaukseen: adventtikalenteri.fi/myyntipaikat

Lippukunnan oma verkkokauppalinkki

Somen kautta voitte tavoittaa myös uusia asiakkaita, joilla ei ole mahdollisuutta ostaa kalenteria kasvokkain. Kannattaa siis ehdottomasti mainita myös nettikaupasta adventtikalenteri.fi

Kannattaa pitää mielessä, että lippukunnallenne paras nettikauppaostaja on se, joka valitsee teidän lippukuntanne tuen saajaksi. Varmista siis, että käytätte lippukuntanne omaa myyntilinkkiä ja että mainitsette lippukuntanne nimen on aina selkeästi somepostauksissanne!

Hae lippukuntanne oma myyntilinkki, jota käyttämällä tuki kohdentuu automaattisesti juuri teidän lippukunnallenne.

Valmiit somekuvat

Valmiita somekuvia hyödyntämällä säästät aikaa ja vaivaa.

Partion materiaalipankista löytyy paljon valmista kuvamateriaalia somejulkaisujen yhteyteen. Tarjolla oleviin kuviin viitataan esimerkkijulkaisujen yhteydessä.

Valmiita somekuvia käyttäessäsi muista mainita kuvaajan nimi.

 

Esimerkkipostaukset lokakuussa

Partiolaisten adventtikalenterimyynti alkaa 15.10. ja päättyy 5.12.2023.

Kalenterin ilosanomaa kannattaa levittää pitkin kampanja-aikaa, jotta voitte tavoittaa niin innoikkaimmat jouluihmiset kuin viimetipassa kalenteria etsivät.

Kampanjan lähestymisestä kannattaa viestiä somessa jo hieman ennalta lokakuun alussa sekä näyttävämmin kampanjan käynnistyessä.

Ennen myynnin alkua

Adventtikalenterin myynti alkaa pian! Partiolaisten adventtikalentereita voi ostaa 15.10. alkaen meidän lippukuntamme partiolaisilta **paikkakunnalla A** ja myyntitempauksissa **päivinä AA.AA** tai verkkokaupasta osoitteesta adventtikalenteri.fi

Adventtikalenterien tuotto tukee partiotoimintaa ja me käytämme keräämämme varat **lippukunnan tavoitteeseen AA*. Tilaa nyt kalenteri suoraan kotiin toimitettuna osoitteesta www.adventtikalenteri.fi.

Voit ohjata verkkokaupassa kalenterin tuotot meidän lippukunnallemme. Muista siis valita kohteeksi **lippukunta xxxx**!

Täydennä postaus omilla tiedoillasi. Postauksessa voi (ja kannattaa) tuoda esille omat myyntipaikat. Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne.

Kuvaehdotukset: adventtikalenteri

Katso lippukuntasi oma myyntilinkki.

15.10. kampanjan käynnistyessä

Perinteikäs partiolaisten adventtikalenteri on myynnissä tästä päivästä alkaen! 😍

Meidän lippukuntamme myy kalentereita **paikkakunnalla A ainakin seuraavina ajankohtina: 18.10. klo 18-20 paikassa A ja 24.10 klo 16-20 paikassa B jne.**

Partiolaiset kiertävät mahdollisuuksien mukaan myymässä myös lähialueella ovelta ovelle. Voit myös lähettää meille viestiä ja tiedustella tarkemmin ostomahdollisuuksista.

Voit myös surffailla heti verkkokauppaan ostamaan kalenterin suoraan kotiin toimitettuna! Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.adventtikalenteri.fi! Muista vain osoittaa tukesi suoraan meidän lippukunnallemme. Lämmin kiitos jokaisesta ostoksesta ❤

Postauksessa voi (ja kannattaa) tuoda esille omat myyntipaikat. Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne.

(Kuvaehdotus: Partiolaiset iloisina esittelevät tämän vuoden adventtikalenteria.)

Katso lippukuntasi oma myyntilinkki.

Kerro myyntitempauksista

Partiolippukuntamme **AAA** on päässyt hyvään vauhtiin adventtikalenterin myynnissä! Joko sinä olet ehtinyt bongata partiolaisia kalenterimyyjiä?

Seuraavat myyntitempauksemme ovat

1.11. klo 18-20 paikassa A

8.11. klo 16-20 paikassa B

15.11. klo 16-18 paikassa C

Myymme kalentereita mahdollisuuksien mukaan myös ovelta ovelle **paikkakunnalla A/kaupunginosassa B 1.11.-15.11.**

(Kuvaehdotukset: partiolainen kalenterin kanssa tai lippukunnan oma kuva myyntitempauksesta.)

Esimerkkipostauksia milloin vaan kampanjan aikana

Oma tervehdys mukaan verkkokaupan tilaukseen

Haluatko yllättää läheisesi kalenterilla? 😍 Nyt voit lisätä verkkokaupasta ostamaasi partiolaisten adventtikalenteriin myös oman tervehdyksesi mukaan! Tilaa kalenteri osoitteesta www.adventtikalenteri.fi!

Myös verkkokaupassa voit osoittaa tukesi meidän lippukunnallemme **Lippukunnan nimi, Paikkakunta**.

Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne. Verkkokauppatilauksiin kannattaa kannustaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta kalenterit ehtivät postin matkassa perille hyvissä ajoin.

Katso lippukuntanne oma myyntilinkki.

(Kuvaehdotus: kalenterikuva)

Mitä lippukunta tekee myyntituotoilla

Tänä vuonna keräämme adventtikalentereiden myynnillä varoja ***keräyskohde****. Ostamalla kalenterin tuet lippukuntamme toimintaa. Kiitos tuestasi!

Löydät verkkokaupan osoitteesta www.adventtikalenteri.fi. Ostaessasi kalenterin netissä, muista osoittaa tukesi **lippukuntasi nimi**!

Postauksessa voi (ja kannattaa) tuoda esille omat myyntipaikat. Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne.

Katso lippukuntanne oma myyntilinkki.

(Kuvaehdotus: Kuva oman lippukuntanne varainhankintatempauksesta tai oman lippukuntanne partiolaisista kalenterin kanssa.)

Mobiili- ja lähimaksut

Meiltä voit ostaa partiolaisten adventtikalenterin myös mobiili- tai korttimaksulla! Näppärää, vai mitä? Tervetuloa ostoksille *AA Paikkakunnalle, BB.BB. päivämäärinä, klo 17-20 osoitteessa CC*.

Partiolaisten adventtikalenteri johdattelee joulun tunnelmaan. Mukana on myös kuunneltava joulutarina. Ostamalla kalenterin tuet paikallista partiotoimintaa.

Kalenteria mainostaessa kannattaa kertoa lippukuntanne tarjoamista maksutavoista, esim. MobilePay, korttimaksupääte ja käteinen.

(Kuvaehdotus: partiolainen ja asiakas mobiilimaksua suorittamassa tai oman lippukunnan kalenterimyyjät.)

Tonttumerkit

Tiesitkö, että ahkerimmat partiolaisten adventtikalenterin myyjät palkitaan partiopaitaan kiinnitettävillä tonttumerkeillä?

Perustason tonttumerkin saa tänä vuonna 12 myydyllä kalenterilla. Hopeisella tonttumerkillä puolestaan palkitaan 50 kalenteria myyneet partiolaiset ja todelliset tehomyyjät saavat 100 kalenterin myynnistä kiitokseksi kultaisen tonttumerkin.

(Kuvaehdotukset: kuva aiempien vuosien tonttumerkeistä partiopaidassa.)

Tunnelmia myyntitempauksesta

**Partiolippukuntamme AAA oli mukana BBB paikkakunnan** joulumarkkinoilla myymässä adventtikalentereita. Tässä tunnelmia myyntitempauksesta kuvien ja videoiden muodossa!

Oletko sinä jo ostamanut partiolaisten adventtikalenterin? Meiltä voit ostaa kalenterin seuraavilla tavoilla: **AA, BB, CC**

Ostamalla adventtikalenterin tuet partiotoimintaa **paikkakunnalla** ja mahdollistat upean harrastuksen paikallisille lapsille ja nuorille.

(Kuvaehdotus: Kuva oman lippukuntanne myyntitempauksesta.)

Esimerkkipostaukset marraskuussa

Marraskuussa kannattaa pistää täysi tohina päälle. Jakakaa somessa tunnelmia myyntitapahtumista ja kertokaa ostajille mihin aiotte käyttää myyntituottojanne.

Kannattaa myös mainita mihin juuri teidän lippukuntanne on keräämässä tuottoja tänä vuonna. Keräättekö rahoja esimerkiksi uusien telttojen ostoon tai kämpän katon remonttiin?

Kurkkaa neuvot tavoitteesta kertomiseen.

Mikä on adventtikalenteri?

Mietitkö miten partiolaisten adventtikalenteri poikkeaa muista joulukalentereista?

Joulukalenteri on yksinkertaistettuna kalenteri, jonka avulla lasketaan päiviä jouluun.

Erona moneen muuhun joulukalenteriin, adventtikalenterin kuva täydentyy luukkujen avautuessa. Partiolaisten kalenteriin on tuotu mukaan myös kuunneltava neliosainen joulutarina.

Partiolaisten adventtikalenteri on myös hyväntekeväisyystuote, jonka tuotot käytetään lasten harrastustoiminnan tueksi.

Virittäydy joulun odotukseen ostamalla adventtikalenteri partiolaiselta tai verkosta adventtikalenteri.fi

(Kuvaehdotukset: Jouluinen tunnelmakuva tai kuva tämän vuoden kalenterista.)

Katso lippukuntanne oma myyntilinkki.

lapsi jouluisella sohvalla kuulokkeet päässään

Joulutarina

Partiolaisten adventtikalenterin kuva herää henkiin neliosaisessa joulutarinassa! Joka adventtisunnuntai julkaistaan tarinasta uusi osa ❤ Ensimmäinen adventtisunnuntai on tänä vuonna 3.12.

Tarinan voit lukea tai kuunnella osoitteessa partio.fi/joulutarina!

Ensimmäinen adventti, tule jo!

Tiesitkö, että verkkokauppa on myös näppärä tapa hankkia kalenteri itselle ja lahjaksi. Voit tilatessa osoittaa tukesi suoraan meidän lippukunnallemme. Tilaa kalenteri suoraan kotiin toimitettuna osoitteesta www.adventtikalenteri.fi ❤

Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne Katso lippukuntanne oma myyntilinkki.

(Kuvaehdotus: joulutarinan kuuntelija.)

Viimeiset mahdollisuudet ostaa kalenteri

Joulukuu alkaa pian, mutta joulukalenteri puuttuu? Onneksi partiolaisten adventtikalenteri on myynnissä vielä muutaman päivän! Vielä ehdit ostaa kalenterin suoraan partiolaiselta **2.12. klo 10-14 partiolippukuntamme kokoontumispaikalta, eli kololta osoitteesta Joulutie 1, Joulumaa.**

Voit myös tilata kalenterin suoraan kotiin toimitettuna osoitteesta www.adventtikalenteri.fi ❤

Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti omalle lippukunnallenne. 

Kuvaehdotus: partiolainen esittelee kalenteria tai kuva oman lippukuntanne kalenterimyyjistä.

Esimerkkipostaukset joulukuussa

Nyt kannattaa kannustaa mattimyöhäisetkin kalenteriostoksille! Adventtikalentereiden myynti päättyy 5.12. Ensimmäiset luukut on jo avattu, mutta vielä voi virittäytyä joulutunnelmaan. Ei siis muuta kuin somepöhinää liikkeelle ja viime hetken myyntitempauksista kertomaan.

Ensimmäisen luukun saa avata - 1.12.2023

Adventtikalenterin ensimmäisen luukun saa nyt avata!

Jäikö tämän vuoden kalenteri ostamatta? Ei hätää! Kalentereita voi ostaa vielä 5.12. asti!

Vielä ehdit ostaa kalenterin lippukuntamme partiolaisilta **joko 1.12. klo 18-20 paikassa A, 3.12. klo 16-20 paikassa B.**

Partiolaisten adventtikalentereita voi ostaa verkkokaupasta itselle tai ystävälle. Myös verkkokaupasta ostaessasi voit valita meidän lippukunnantamme tuen saajaksi.

(Kuvaehdotus: kalenterin avaaja)

Kiitokset ostajille - 6.12.

Adventtikalenterien myynti on nyt päättynyt. Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia ostajia partiotoiminnan tukemisesta. ❤ Nyt on aika nauttia luukkujen availusta, joulutarinan jatko-osista sekä joulutunnelmasta.

Rauhallista itsenäisyyspäivää ja iloista joulun odotusta!

(Kuvaehdotus: joulutunnelmakuva tai kiitos tuestasi -kuva tai kuva lippukunnan omista kalenterimyyjistä.)

Kiitokset myyjille - kampanjan päätyttyä

Lämmin kiitos kaikille adventtikalenteri kampanjaan osallistuneille partiolaisille, kotijoukoille  ja tukijoille. Yhdessä teimme tämän kampanjan.

Lippukuntamme myi tänä vuonna **xx kalenteria ja näillä tuotoilla pystymme rahoittamaan projektin AAA**.

(Kuvaehdotukset: adventtikalenterin hyvää joulua -kuva tai kuva lippukuntanne iloisista kalenterimyyntitapahtumista.)

lapsi jouluisella sohvalla kuulokkeet päässään

Joulutarinan jatko-osista kertominen

Joulutarinan ensimmäinen osa julkaistaan samana päivänä, jolloin kalenterin ensimmäisen luukunkin saa avata. Joulutarinan jatko-osista kannattaa myös muistutella somessa. Säästä aikaasi ja jurkkaa joulutarinan valmiit somepostausehdotukset täältä. Kaikki joulutarinan valmiit somekuvat löydät materiaalipankista.

Joulutarina julkaistaan osoitteessa partio.fi/joulutarina

Partiolaisten adventtikalenterin sometunnisteet

Adventtikalenterikampanjan viralliset tunnisteet ovat #adventtikalenteri, #partiolaistenadventtikalenteri ja #partioscout. Omien kalenteriin liittyvien somepäivityksien yhteydessä voi käyttää myös muita jouluun liittyviä hashtageja, kuten esimerkiksi #joulukalenteri ja #joulu2023.

Voit myös tagata mukaan @partioscout, jolloin tunnelmianne voidaan jakaa eteenpäin myös laajemmalle yleisölle.

Jaa sivu: