Valmiita somekuvia adventtikalenterin myyjille

Täältä löydät valmiita somekuvia, joita kuka tahansa partiolaisten adventtikalenterin myyjä, huoltaja tai tuttava voi käyttää ja olla avuksi kalenterikampanjassa.

Säästä aikaa ja vaivaa ja nappaa valmiit kuvat käyttöösi. Kaikki adventtikalenterin somekuvat löytyvät myös partion materiaalipankista. Somepostauksissa kannattaa vinkata adventtikalenteri.fi -verkkokaupasta tai kertoa miten kalentereiden tilaus kauttasi käytännössä onnistuu.

  • Käytä ihmeessä myös tunnisteita #partioscout #adventtikalenteri #joulu2022
  • Voit myös tägätä mukaan @partioscout
  • Partiolaisten adventtikalenterin hinta partiolaiselta ostaessa on 10 €/kpl. Verkkokauppatilauksissa lisäksi postikulut.

Tällä somekuvalla kerrot näppärästi, että sinultakin voi ostaa partiolaisten adventtikalentereita.

Muista postauksissasi kertoa:

  • miten tilaus kauttasi onnistuu
  • millä alueella myyt kalentereita ja
  • mihin tarkoitukseen kalenterin tuotot käytetään?

Johdattele somekaverisi ja -seuraajasi joulutunnelmaan tällä kuvalla. Adventtikalenterin ensimmäisen luukun saa tänä vuonna avata jo 27.11. Samana päivänä julkaistaan myös partiolaisten kuunneltava joulutarina osoitteessa partio.fi/joulutarina

Valokuva jossa ihminen istuu lattialla tietokoneen edessä. Teksti: Voit tukea meidän lippukuntaamme myös verkkokaupassa adventtikalenteri.fi

Kerro verkkokauppamahdollisuudesta. Mainio tapa kauempanakin asuville tuttaville saada kalenteri kätevästi kotiintoimituksella.

Mainitse myös oman lippukuntasi myyntilinkistä, jonka kautta tuki ohjautuu näppärästi teille.

📸 Kristiina Hemminki / Studio Fotonokka

Oman lippukuntasi myyntilinkin löydät täältä.

Adventtikalenteri on paljon muutakin kuin vain perusjoulukalenteri. Se virittää joulun tunnelmaan jo hyvissä ajoin. Elämyksessä mukana pakettitarroja sekä kuunneltava joulutarina, jonka jatko-osat julkaistaan joka adventtisunnuntai osoitteessa partio.fi/joulutarina

Voit vaikka jakaa tämän linkin tutuillesi:
www.adventtikalenteri.fi/joulukalenteri-vai-adventtikalenteri

💖 Jokainen ostos on lämmin tuen osoitus: partiolle, lippukunnallesi, ryhmällesi ja sinulle itsellesi. Muistathan siis kiittää ostajia ja tukijoita. 💖

Adventtikalenterin Instagram Story -pohjat

Partion materiaalipankista voit käydä lataamassa itsellesi oheiset partiolaisten adventtikalenterin Instagram Story -kuvapohjat, joita voit vapaasti hyödyntää omissa IG tunnelmoinneissasi.

Tiesitkö muuten, että nykyisin kaikki Instagram -käyttäjätilit voivat lisätä linkkejä Instagram Storyihin? Linkin lisääminen käy helposti samasta paikasta kuin emojin tai GIF:n lisääminen. 👌 Käy siis poimimassa käyttöösi oman lippukuntasi myyntilinkki, niin linkkiä käyttäneiden myyntituotto ohjautuu teille.

 

Jaa sivu: