Myynti kauppojen edustalla

Ruokakauppojen edustat ja aulatilat ovat hyviä paikkoja kalenterin myyntiin! Kaupoilla tavoitatte runsaasti ihmisiä luontevassa tilanteessa -hehän ovat jo valmiiksi ostoksilla!

Kun menette myymään kalenteria kauppoihin tai kauppakeskuksiin, on tärkeää pyytää lupa etukäteen ja sopia käytännön asioista kauppiaan tai myymälävastaavan kanssa. Suomen Partiolaiset on ollut kauppaketjuihin yhteydessä jo ennen kampanjaa ja kertonut, että lippukunnat ovat yhteydessä paikalliseen kauppaan aina hyvissä ajoin ennen myyntitempausta.

  • K-ryhmä: Myynnistä on sovittu Keskon kanssa ja K-kauppiaille on välitetty tieto kampanjasta. Lähesty paikallista K-kauppiasta hyvissä ajoin ennen myyntitempausta, kauppiaiden yhteystiedot löytyvät K-Ruoka -verkkosivuilta..
  • S-ryhmä: Neuvottelut kesken (tilanne 26.10.2021)
  • Lidl Suomi: Myynnistä on sovittu keskitetysti kaikkien Lidl-myymälöiden osalta: partiolaisilla on lupa myydä adventtikalentereita Lidl-myymälöiden läheisyydessä, mutta ei sisällä myymälöissä. Myynti on sallittua marraskuun ajan 1.-30.11.2021.
    Erillistä yhteydenottoa kauppaan ei tarvita.Partiolaisia pyydetään jättämään myymälän sisäänkäynnit ja muut kulkureitit vapaiksi, jotta asiakkaamme eivät pitäisi myyntitilannetta painostavana. Myös parkkipaikkojen liikenne on syytä ottaa huomioon, jotta vaaratilanteita ei syntyisi.
    Huom! Kauppakeskuskohteissa lupa myyntiin kannattaa varmistaa vielä erikseen kauppakeskukselta. Jos kauppakeskus on kieltänyt myyntitoiminnan tiloissaan myymälöiden edustalla, on mentävä sen ohjeistuksen mukaan.
  • Citycon: Yhteistyötä jatketaan aiempien vuosien tapaan. Kauppakeskuksissamme pääkaupunkiseudun ulkopuolella Tampereella, Lahdessa, Porissa ja Lappeenrannassa pyytäisin paikallisia lippukuntia olemaan suoraan yhteydessä paikallisen kauppakeskuksen keskuspäällikköön. Meillä on keskuspäällikköinä Tampereen Koskikeskuksessa on Reeta Thure, Lahden Triossa Saara Viento, Porin IsoKarhussa Tero Kormano ja Lappeenrannassa Matti Sinkko. Yhteystiedot Cityconin verkkosivuilla.
    Meillä on edelleen voimassa suositus käyttää kasvomaskia sisätiloissa kuten kauppakeskuksissa, ja pyytäisin myyjiänne huomioimaan suosituksen noudattamisen.

Jaa sivu: