Verkkokauppa adventtikalenteri.fi lippukunnan myyntikanavana

Verkkokaupasta lisäpotkua lippukunnan adventtikalenterimyyntiin

Adventtikalenterin oma verkkokauppa on erinomainen lisä lippukunnan perinteisen myynnin tueksi! Tälle sivulle olemme koostaneet ohjeet siitä, miten lippukunta voi ottaa kaiken ilon ja hyödyn irti verkkokaupasta ja myyntipaikkahausta.

Ostaessaan kalenteria, ostaja voi kohdentaa lahjoituksensa haluamalleen lippukunnalle. Jos ostaja ei valitse lippukuntaa, lippukunnan osuus jaetaan toimitusosoitetta lähinnä oleville lippukunnille.

Kaikista verkkokaupan kautta myydyistä kalentereista tilitetään kampanjan päätteeksi normaalit lippukuntaosuudet (4,5 € / kalenteri). Suomen Partiolaiset tilittää lippukunnalle kaikki verkkokaupan kautta ostetut adventtikalenterit, joiden tuotto on kohdennettu lippukunnalle, jos niiden yhteenlaskettu summa on vähintään 10 euroa.

Verkkokaupan lisäksi sivustolla on myyntipaikkahaku, jota adventtikalenterin ostajat käyttävät runsaasti. Kannattaa siis varmistaa, että lippukuntanne näkyy niin verkkokaupassa kuin myyntipaikkahaussakin seuraavien ohjeiden avulla.

Tee seuraavat vaiheet verkkokauppamyyntinne varmistamiseksi:

Mainosta verkkokauppalinkkiänne

 • Verkkokauppaa mainostaessa kannattaa käyttää lippukuntanne omaa linkkiä, jonka kautta ostettujen kalentereiden tuotto kohdistuu automaattisesti teidän lippukunnallenne. Linkit löytyvät tämän alalaidasta.
 • Valmiin somekuvan voit ladata tästä (kuva avautuu suoraan selaimeen)
 • Tekstiksi voit laittaa esimerkiksi:
  Oma tervehdys mukaan verkkokaupan tilaukseen!
  Haluatko yllättää läheisesi kalenterilla? 😍 Nyt voit lisätä verkkokaupasta ostamaasi partiolaisten adventtikalenteriin myös oman tervehdyksesi mukaan! Tilaa kalenteri osoitteesta www.adventtikalenteri.fi!
  Myös verkkokaupassa voit osoittaa tukesi meidän lippukunnallemme **Lippukunnan nimi, Paikkakunta**.

Myyntipaikkahaku ohjaa ostajat myyntitempauksiin, mutta auttaa myös etä- ja verkkokauppamyynnissä

Moni etsii kalenterin myyjää adventtikalenterin nettisivuilta. Kun tiedätte, milloin ja missä aiotte myydä kalentereita, merkitse lippukunnan myyntipaikat Kuksaan. Näin kiinnostuneet ostajat löytävät tiedot myyntipaikoista adventtikalenterin omasta verkkopalvelusta. Aiempina vuosina on todettu, että myyntitapahtumansa sivustolle lisänneet lippukunnat saavuttavat paremman tuloksen verrattuna lippukuntiin, jotka eivät ole lisänneet myyntipaikkojaan sivustolle.

Myyntipaikkalistausta voi käyttää perinteisten myyntitempausten lisäksi myös etä- ja verkkokauppamyynnin tukena.

 • Päättäkää millä alueella voitte tehdä tilauksesta kotiinkuljetuksia ja kirjoittakaa myyntipaikan kuvauksessa, että lippukunnaltanne voi tilata kuljetuksen suoraan ovelle.
 • Lisätkää lippukuntanne suora verkkokauppalinkki myyntipaikkalistaukseen.Tällöin tietonne näkyvät hakutuloksissa, kun asiakas etsii ostomahdollisuuksia omalta paikkakunnaltaan.

Lippukunnan oma myyntilinkki – verkkokauppamyynti osoitetaan suoraan teidän lippukunnallenne

Voitte linkittää suoraan lippukunnan omaan myyntilinkkiin esim. omilta verkkosivuiltanne, sosiaalisen median kanavissa tai vaikka kannustaa jokaista lippukunnan jäsentä välittämään linkki omalle tutulle vaikkapa WhatsAppissa. Myös yritysmyynnissä voi käyttää lippukunnan omaa myyntilinkkiä.

Alta löydät lippukuntakohtaiset linkit, joilla tuki kohdentuu automaattisesti kyseiselle lippukunnalle.

Jaa sivu: