Kampanjan lopuksi

Kerää myymättömät kalenterit

Kerää ja hävitä myymättömät kalenterit viimeistään 5.12. Katso ohjeet!

Tarkista saadut rahat

Tarkista, että tilitetyn rahan ja palautettujen kalenterien määrä täsmää jaettujen kalenterien määrään.

Merkitse myydyt kalenterit Kuksaan

Merkitse myydyt, lahjoitetut ja hävitettävät kalenterit Kuksaan viimeistään 11.12. Katso ohjeet tilitykseen Kuksassa.

Tilaa tonttumerkit

Tilaa merkit viimeistään 11.12. piiristä.

Lukitse kampanja Kuksassa

Kun olet merkinnyt tilatut, myydyt ja hävitettävät sekä tilannut tonttumerkit, lukitse kampanja viimiestään 11.12.. Kun kampanja on lukittu, piiri laskuttaa toteutuneen kalenterimyynnin mukaan oman osuutensa lippukunnalta.

Kiitä myyjiä, huoltajia ja tukijoita

On aika kiittää itseään, myyntiin osallistuneita partiolasia, tukijoukkoja ja ostajia.  Muista tonttumerkit! Innostuminen lisää onnistumista ja onnistumiset lisäävät innostumista! Muistakaa juhlistaa kampanjanne tuloksia yhdessä ja kiittää tukijoitanne. Tee yhteenveto kampanjan tuloksista ja jaa siitä positiivista viestiä lippukunnan jäsenille, kalenterin ostajille, tukijoukoille ja some-kanavienne seuraajille. Katso ohjeet.

Tee loppuraportti

Kirjaa raporttiin opit seuraavalle vuodelle. Seuraavan vuoden kampanjaa varten kannattaa kirjata lyhyesti, missä olivat pahimmat sudenkuopat – ja missä mehevimmät onnistumiset. Näin tieto on tallella sinua tai seuraajaasi varten ensi vuonna. Hyödynnä tätä valmista loppuraporttipohjaa.

Vastaa kampanjapäällikkökyselyyn

Anna palautetta kampanjapäällikkökyselyssä 5.–19.12. Linkki kyselyyn lähetetään sähköpostitse. Vastaamalla siihen annat arvokasta tietoa tulevien kampanjoiden kehitykseen. Palaute auttaa kehittämään kampanjaa!

Hae sähköistä osaamismerkkiä

Konkretisoi kampanjan vetämisessä saavuttamasi osaaminen sähköisellä osaamismerkillä.

Jaa sivu: