Kirjoitettu Kategoriat Ajankohtaista

Kiitos sinulle!

Rauhallista joulun aikaa

Kohta on viimeisetkin adventtikalenterin luukut avattu ja kalenterimyynnin eteen ahkeroineiden on aika kiittää itseään hyvin tehdystä työstä.

Kalenterilaatikot ovat tyhjentyneet ja tonttumerkit jaettu, Partiokolotkin hiljenevät ehkä jo loman ajaksi ja pian mietitään jo ensi vuoden seikkailuja. Toivottavasti lippukunnan tämän vuoden adventtikalenterikampanja sujui onnistuneesti ja kertyneet opit on kirjattu muistiin.

Adventtikalenterikampanja on partiolaisten yhteinen voimannäyte, jossa jokaisen osallistuminen on tärkeää. Pienistä puroista syntyy lopulta suuri virta, ja jokaisella myydyllä kalenterilla on siinä merkityksensä. Syksyn kalenterimyynnin ansiosta lippukunnissa järjestetään taas ensi vuonna monia retkiä, hankitaan telttoja, remontoidaan kämppiä ja vietetään aikaa yhdessä partiokavereiden kanssa.

Lämmin kiitos jokaiselle adventtikalenterikampanjaan tänä vuonna osallistuneelle! Kiitos sinulle aloitteleva tai kokeneempi kalenterimyyjä, ahkera kampanjapäällikö, terävä taloudenhoitaja, kannustava huoltaja ja tsemppaava ryhmän johtaja.

Mukavaa joulun aikaa ja innostavaa uutta partiovuotta!

Jaa sivu: