Kirjoitettu Kategoriat Ajankohtaista

Kiitos sinulle!

Tunnelmallista joulua

Joulu saapuu ja on aika hengähtää. Viimeinenkin adventtikalenterin luukku aukeaa ja seuraavia luukkukuvia saammekin taas odottaa seuraavaan vuoteen. On siis myös hetki kiittää itseään, nauttia itselleen mieluisia sesongin herkkuja ja kenties pikkuhiljaa kääntää ajatukset tulevan vuoden retkien ja elämysten unelmointiin.

Lämpimät kiitokset!

Tuhannet kiitokset jokaiselle adventtikalenterikampanjaan tänä vuonna osallistuneelle! Kiitos sinulle nuori tai kokenut partiolainen kalenterimyyjä, ahkera kampanjapäällikö, terävä taloudenhoitaja ja kannustava ryhmän johtaja.

Adventtikalenterin tonttujoukot ovat kuulleet huhuja monien lippukuntien rikkoneen myyntiennätyksiä ja monen värisiä tonttumerkkejäkin on pikkulintujen mukaan lähdössä maailmalle ennakoitua enemmän. Upeaa tässä kampanjassa on kuitenkin myös se, ettei jokaisen suinkaan tarvitse olla turbomyyjä, vaan yhteistuumin talkoohengessä toteutetussa myynnissä jokaisen pienikin panos kantaa hedelmää. Myitpä sitten kymmeniä kalentereita tai vaikka vain yhden, niin olet silti osa iloista yhteisöämme. Kiitos siitä!

Valtakunnallisia myyntituloksia saamme vielä tovin odotella, mutta jo nyt on varsin sopivaa myhäillä tyytyväisenä. Kaikkien aikojen ilahduttavin adventtikalenterikampanja tehtiin yhdessä! Hyvä sinä! Hyvä me! Kiitos yhteistyöstä!

Nyt rentoudutaan ja nautitaan!

Muistithan kuunnella joulutarinan?

Neliosainen jatkotarina vie adventtikalenterin kuvituksen uudelle tasolle. Tarina on luettavissa ja kuunneltavissa molemmilla kotimaisilla kielillä.

Kaikki osat ovat nyt julkaistu, joten voit nauttia vaikka koko tarinasta putkeen!

Kuulitko jo aineettomista lahjoista?

Partion Ystävien aineettomilla lahjoilla tuetaan vähävaraisten lasten harrastamista. Partion Ystävien rahastosta varoja ohjataan mm. jäsenmaksuvapautuksiin, varustepaketteihin ja leiristipendeihin.

Lahjakauppa on auki myös joulun jälkeen.

Kuvat: Mari Lehtisalo ja Kristiina Hemminki

Jaa sivu: