Kirjoitettu Kategoriat Ajankohtaista

Ota käyttöön vinkit kampanjan viimeisiin viikkoihin

Vinkit kalenterimyynnin loppukiriin

Ensimmäinen adventti lähestyy ja vilkkaimmat myyntiviikot ovat nyt käsillä. Tässä ohjeet loppukampanjan ajalle.

  • Adventtikalenterien suuri kysyntä on yllättänyt tänä vuonna, ja tämän vuoksi adventtikalenteriverkkokauppa on suljettu 16.11. Lippukuntien omia verkkokauppalinkkejä ei kannata siis enää markkinoida. 
  • Huolehdittehan, että adventtikalenteri.fi-sivuston myyntipaikkasivulla on ilmoitettuna kaikki omat myyntipaikkanne, niin kaikki kiinnostuneet asiakkaat löytävät teidät. Katso ohjeet myyntipaikan ilmoittamiseen! Ohjaamme ilman kalenteria jääneitä asiakkaita etsimään myyjää sivuston kautta.
  • Lisätkää myyntipaikkoihin ilmoitus, että kalenterimyyjän voi tietyllä alueella tilata omalle kotiovelle. Kirjoita ilmoitukseen esim. ”Lähetä viestiä numeroon 12345 ja partiolainen tulee suoraan kotiovellesi myymään kalenterin sovittuna ajankohtana. Maksutapoina käteinen ja MobilePay”
  • Ole yhteydessä oman lippukunnan myyjiin ja varmista, että kalentereita riittää myyntitempauksissa ja niillä, joilla on vielä myyntiä tiedossa. Jollain saattaa olla vielä kalentereita kotiin unohtuneena.
  • Jos lippukunnallanne on vielä paljon myymättömiä kalentereita varastossa, kannattaa olla omaan piirityöntekijään yhteydessä, olisiko kalenterit mahdollista saada siirrettyä toiselle lippukunnalla, jolla omat varastot ovat jo vähissä. Kiitos avusta! 
  • Tsemppiä myynnin loppukiriin!

Jaa sivu: