Kirjoitettu Kategoriat Ajankohtaista

"Ostaisin adventtikalenterin heti, kun vain löytäisin myyjän!"

Myyntipaikkalistaus – mitä hyötyä siitä on?

Joulukampanjan aikana sadat asiakkaat päivittäin etsivät paikkaa mistä ostaa aidon oikean adventtikalenterin suoraan partiolaiselta. Partion somekanaville tulee jatkuvasti kyselyitä ja toiveita löytää paikallinen partiolainen jostain. Nyt on mitä otollisin mahdollisuus auttaa asiakkaita, jotta he löytäisivät juuri teidän lippukuntanne myyjien luokse!

Helpoin tapa kertoa asiakkaille missä ja milloin olette myymässä kalenteria on hyödyntää myyntipaikkalistausta osoitteessa adventtikalenteri.fi/myyntipaikat. Tätä linkkiä jaetaan aktiivisesti ostoaikeissa oleville kyselijöille. Kaikilta paikkakunnilta/asuinalueilta ei kuitenkaan tällä hetkellä harmillisesti ole merkittyjä myyntipaikkoja. Välillä asiakkaat siis joutuvat raportoimaan takaisinpäin, etteivät he löydä myyjää läheltään. Eikö olekin hurjan harmillista, jos joku jää ilman kalenteria, vaikka olisi sen valmis ostamaan?

Juhlista adventtikalenteria myyntitempauksella

Adventtikalenterin 75-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kaikki lippukunnat on haastettu järjestämään myyntitempaus 14.-20.11. Kaikki ilmoitetut tempaukset ovat mukana arvonnassa. Lue lisää juhlavuoden tempauksista.

”Myyntitempauksen” ei tarvitse olla mikään erityislaatuinen spektaakkeli, vaan tapahtumiksi kannattaa ilmoittaa myös kaikki ne ajankohdat milloin teillä on kalentereita myynnissä esim. kolollanne viikottaisten partioiltojenne aikana. Voitte myös lisätä yhteystiedot esim. kotiinkuljetusten sopimiseksi.

Ohjeet myyntipaikkojen lisäämiseksi löytyvät täältä adventtikalenterin ohjesivulta.

Useille kalenterin asiakkaille on merkityksellistä päästä tukemaan juuri lähintä paikallista lippukuntaa ja siten ilahduttaa oman alueen nuoria myyjiä. Auttakaa siis tukijoita auttamaan teitä varainhankinnassanne.

Mahdollisuus 36 % parannukseen lippukunnan myyntitulokseen

Aiempina vuosina myyntipaikkansa ilmoittaneet lippukunnat ovat myyneet noin 36 % enemmän kuin lippukunnat, jotka eivät kerro myynnistään asiakkaille.

Ne lippukunnat jotka hyödyntävät valtakunnallista myyntipaikkalistaa sekä viestivät aktiivisesti esimerkiksi omissa somekanavissaan yltävät selkeästi parhaisiin myyntituloksiin.

Uhkaavatko kalenterit jo loppua kesken?

Lippukuntien adventtikalenterikauppa on tänä vuonna käynyt erityisen kuumana ja viimeisetkin kalenterit on jo laitettu keskusvarastolta matkaan piireihin.

Mitä siis tehdä, jos lippukuntanne kalenterit käyvät vähiin, mutta ostajia vielä olisi?

Valokuva jossa ihminen istuu lattialla tietokoneen edessä. Teksti: Voit tukea meidän lippukuntaamme myös verkkokaupassa adventtikalenteri.fi

Verkkokaupasta lisäpotkua lippukunnan adventtikalenterimyyntiin

Monille kalenterifaneille ainoa mieluinen tapa on ostaa kalenteri suoraan partiolaiselta, mutta kaikille se ei ole mahdollista. Useat asiakkaat ovat ilahtuneet verkkokauppamahdollisuudesta, jos esim. omassa taloyhtiössä on ovikoodi, jonka vuoksi partiolaiset eivät pääse ovelta-ovelle-myyntipuuhiin.

Adventtikalenterin oma verkkokauppa on erinomainen lisä lippukunnan perinteisen myynnin tueksi! Nyt alkaa olla korkea aika tutustua valmiisiin ohjeisiin, joilla lippukunta voi ottaa kaiken ilon ja hyödyn irti verkkokaupasta.

Esimerkkejä myyntipaikkalistauksen käytöstä

Alla muutama aito esimerkki siitä minkälaisia tietoja lippukunnat ovat lisänneet myyntipaikkalistaukseen.

ruutukaappaus adventtikalenteri.fi/myyntipaikat sivulta

Myyntipaikkalistausta voi käyttää monilla tavoilla.

ruutukaappaus adventtikalenteri.fi/myyntipaikat sivulta

Maksutapavaihtoehdoista ja verkkokaupasta voi myös vinkata myyntipaikkalistalla!

ruutukaappaus adventtikalenteri.fi/myyntipaikat sivulta

Vain luovuus on rajana!

Jaa sivu: